NYHEDSBREV 7. februar 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Zakynthos

Mød Aalborg Lufthavn på feriemesse i Herning

Du kan igen møde Aalborg Lufthavn på Ferie for Alle-messe i Herning i uge 8, hvor der er konkurrencer, rejseinspiration og gode tilbud.
 
Ferie for Alle-messen 2020 foregår i Messecenter Herning fra den 21-23. februar, hvor du kan møde Aalborg Lufthavn og hundredvis af andre udstillere, som sætter fokus på skønne rejseoplevelser i ind- og udland.   
 
På vores stand, som du finder i hal M, kan du komme forbi og høre om rejsemulighederne fra lufthavnen og samtidig deltage i konkurrencen om flybilletter til USA med KLM. Derudover vil der hele weekenden være smagsprøver og gode tilbud fra vores DutyFree.

På lufthavnens stand kan du også møde KLM, Samson Travel og Great Dane Airlines.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Malaga

Afslapning og naturoplevelser på Madeira

Der er i år et stort udvalg af ferierejser til øen, Madeira, der er en sand perle af naturoplevelser i perfekt kombination med ren afslapning.

De første forventningsfulde feriegæster er sendt afsted fra Aalborg Lufthavn til den naturskønne ø, Madeira. I år er udvalget af rejser til øen det største nogensinde fra Aalborg, hvortil du kan bestille charter- og pakkerejser med SunCharter, Bravo Tours, Nilles Rejser eller Best Travel.

Den portugisiske ø, Madeira, er et fantastisk vinter- og forårsrejsemål, hvis man gerne vil opleve naturen i en behagelig temperatur. Madeira er en grøn oase i Atlanterhavet, hvor de naturrige og rolige omgivelser skaber ekstraordinære rammer for den afslappende oplevelsesferie.

Du kan for eksempel bestille en uges ferie til Madeira fra 2.999 pr. person med SunCharter (pris fundet 6/2-2020 og kan variere).

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Book årets vinterrejse fra Aalborg

Skift det kolde og grå vejr ud med sol og varme eller tag på en spændende storbyferie – direkte fra Aalborg Lufthavn.

Er du til storbyferier, kan du finde rejser til blandt andet London, Amsterdam og Barcelona, men hvis temperaturen gerne må være lidt højere, så er sydspanske Malaga en god mulighed.
 
Skal ferien stå på afslapning ved poolen og stranden, så er Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura blandt favoritterne, når vinter- eller forårsrejsen skal bestilles. Derudover er Hurghada på programmet i år, hvor varme og fantastiske koralrev ligger og venter.

Du kan lige nu bestille en uges ferie i Hurghada med Bravo Tours til 3.398,- pr. person med afrejse 6. marts 2020 (obs. priser kan variere).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Curxland London Dry Gin 1 L
235,00 DKK
189,00 DKK
 
Pingvin Winegums Blå, 310g
36,00 DKK
30,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk