NYHEDSBREV 24. januar 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Zakynthos

Zakynthos vender tilbage fra Aalborg

Efter ét års pause vender skildpaddernes ø, Zakynthos, tilbage i sommeren 2020 – direkte fra Aalborg Lufthavn med SunCharter.
 
Den græske ferieø, Zakynthos, var i næsten et årti en af de mest populære græske rejsemål fra Aalborg Lufthavn i sommerferien, og efter ét års pause er rejsemålet nu tilbage. Det er rejsebureauet SunCharter, der hver tirsdag fra juni til september 2020 vil sende ferieglade danskere til Zakynthos.

På Zakynthos kan du opleve fantastiske og naturskønne udsigtspunkter, kulturskatte som borgruiner og skibsvrag og en af de største ynglesteder for havskildpadden Caretta Caretta. Derudover venter der dig et behageligt klima, en hyggelig græsk feriestemning og børnevenlige sandstrande.  

Du bor på et af SunCharters flotte hoteller – enten i området Alykanas på den nordøstlige kyst eller Laganas på sydkysten. Rejs fra den 2. juni til den 22. september 2020, hvor du på SunCharters hjemmeside lige nu kan bestille en hel uges ferie fra 2.799,- pr. person.  
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Malaga

Fem ugentlige afgange til Malaga

Fra den 29. marts 2020 kan du flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til solrige Malaga fem gange om ugen med Norwegian.

I sommeren 2020 bliver der igen rig mulighed for sydspanske ferieoplevelser med direkte fly fra Aalborg Lufthavn. Fra den 29. marts går Norwegian fra tre til fem direkte afgange om ugen til Malaga, som byder på alt fra strand, sol, shopping og kulturoplevelser.

Der er afgange mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage, som giver muligheder for både en spontan shoppingtur i varmen, en forlænget kulturweekend væk fra hverdagen eller en hel uges daseferie på stranden.

Du kan bestille billetter direkte på Norwegians hjemmeside, med priser fra 399,- one-way (obs. priser er fundet 23/1-2020 og kan variere).

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Ombygning i Aalborg Airport Lounge

Efter en modernisering i 2019 af mad- og drikkeområdet i Aalborg Lufthavns lounge, ombygges lounge-området nu med ekstra fokus på god komfort og siddepladser til de mange rejsende. 
 
Om det er den forretningsrejsende, kæresteparret eller børnefamilien, så har Aalborg Airport Lounge i de sidste mange år dannet rammerne om en god og hyggelige start på rejsen. I 2019 blev loungens mad- og drikkeområde moderniseret og nu ombygges loungens øvrige område til glæde for de rejsende. 

Efter ombygningen vil loungens opholdsområde til de rejsende være på over 220 kvm., hvor der også er et stilleområde til dem, der ønsker mere ro før rejsen.  

Lufthavnens lounge er åben for alle – enten med KLM bonuskort, Priority Pass eller ved at købe sig adgang til 149,- pr. person.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Tullamore Dew 1 L
179,00 DKK
145,00 DKK
 
Storck - Toffifee Gift Bag, 500g
89,00 DKK
75,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk