NYHEDSBREV 10. januar 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Rønne havn

Flere afgange til Bornholm

Har du endnu ikke oplevet den fantastiske solskinsø Bornholm? Med endnu flere afgange mellem Aalborg og Bornholm i år, er der rigtig gode muligheder for en tur til den danske ferieø.
 
Allerede fra marts kan du flyve med DAT direkte til Bornholm tre gange om ugen, og det fortsætter helt frem til midt i september. Dertil finder du i juli hele fire ugentlige afgange.

Oplev en af Danmarks skønneste ferieøer ved en kort tur på fire-fem dage eller en hel uge. Bornholm byder på en unik natur, gastronomi i særklasse, og ikke mindst en spændende historie og kultur. Øen er også helt perfekt at udforske på cykel – både i naturen og i byerne.

Fra marts til september er der afgange med DAT onsdage, fredage og søndage samt torsdage i hele juli. Priser fra 399,- one way.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Bestil vinterferien direkte fra Aalborg

Er vinterferien endnu ikke bestilt? I uge 7 og 8 er der masser af spændende rejsemål direkte fra Aalborg Lufthavn.
 
Skift det grå og kolde vejr ud med sol og badestrande eller puddersne og afterski. Der er rig mulighed for at finde lige den rejse du og familien drømmer om i vinterferien.
 
Er I til sol og varme ved lækre badestrande, er De Kanariske Øer perfekte. Flyv direkte til Gran Canaria, Tenerife eller Fuerteventura, som alle byder på en afslappende ferie ved poolen eller stranden.
 
I kan også tage på en skøn skiferie både sydpå i Alperne og Pyrenæerne eller nordpå i de populære skiområder Sälen og Trysil.
 
Med vores feriekalender kan du få overblik over alle rejsemål i den uge, hvor I har ferie.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Oplev verden med KLM

Drømmer du om at opleve mere af verden? Med KLMs fire daglige afgange til Amsterdam i sommerprogrammet, er der gode muligheder for one-stop forbindelse til fantastiske destinationer.
 
I 2019 fejrede KLM sine 100 år, og udvidede sit rutenet med seks nye destinationer: Bangalore, Guanacaste, Las Vegas, Wroclaw, Napoli og Boston.

Dét betyder, at rejsende på KLMs fire daglige afgange fra Aalborg Lufthavn, via et enkelt stop i Amsterdam Schiphol Lufthavn, kan komme videre ud i verden til mere end 170 destinationer.

Oplev blandt andet storslåede Las Vegas, der byder på en helt unik oplevelse med de gigantiske hoteller, fantastiske shows og masser af spændende oplevelser i kort afstand fra byen. Rejs fra 3.538,- tur/retur med KLM fra Aalborg via Amsterdam.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Jura - Jura The Road 43.6% 1 L
539,00 DKK
435,00 DKK
 
Storck - Merci Heart Box, 250g
49,00 DKK
40,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk