NYHEDSBREV 20. september 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Napoli

Byen med pizza, passion og historie

Efter en kort sommerpause, flyver Volotea nu igen direkte til fantastiske Napoli. Glæd dig til at opleve den charmerende syditalienske perle, hvor du kan gå på opdagelse i
historiske gader, nyde verdens bedste pizza og 
mærke den livlige stemning.

 

Amalfikysten

Getaway til italiensk charme

Napoli er et af Italiens mest populære rejsemål med sin dramatiske kystlinje, historiske bydele og lækre mad. Byen er rig på historie med seværdigheder som Castel Nuovo og det nationale arkæologiske museum. Derudover kommer vi ikke udenom det syditalienske køkken, der emmer af en autentisk italiensk madkærlighed.

På ca. 1 time kan du komme til blandt andet Ischia, Capri, Amalfi og Sorrento, der i mange år har været meget populære turistmål - og med rigtig god grund.

Rejs direkte til Napoli hver tirsdag med Volotea eller book en pakkerejse med NILLES Rejser.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Napoli

5 funfacts om Napoli

🍕Napoli pizzaens hjemby – Den klassiske pizza 'Margherita' blev opfundet i Napoli i 1889, opkaldt efter dronning Margherita. Man siger, hun elskede den så meget, at den blev kongelig.

🏛Underjordisk by – Vidste du, at Napoli har en hel underjordisk verden af tunneler og huler? De blev brugt som beskyttelsesrum under 2. Verdenskrig.

Italiens mest passionerede fodboldfans – Napolis fodboldhold er næsten en religion i byen, og Diego Maradona er stadig en legende blandt de lokale.

🌋Tæt på en sovende kæmpe – Napoli ligger lige ved foden af Vesuv, den berømte vulkan, der ødelagde Pompeji. Heldigvis sover den (for nu).

🎶Sangen "O Sole Mio" – Den verdensberømte sang "O Sole Mio" stammer fra Napoli. Så næste gang du nynner med, kan du takke napolitanerne for deres musikalske arv.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Girona
Flyv direkte til Girona
Fra KUN 109 kr.
 
Billede af London
Flyv direkte til London
Fra KUN 104 kr.
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk