NYHEDSBREV 9. september 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af konkurrence

VIND en skiferie direkte fra Aalborg

Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt, og derfor har vi sammen med SAS og Skistar strikket en lækker konkurrence sammen til jer.

Du kan nemlig vinde en rejse til dig og en af dine kære direkte fra Aalborg til Sälen/Trysil med SAS til en værdi af 11.000 kr. og et ophold for to personer i enten Sälen eller Trysil med Skistar til en værdi af 20.000 kr.

Deltag via vores Facebook- og Instagram-side. Det tager kun et øjeblik, og måske er det dig, der står på pisterne denne vinter.

Find flybilletter her og hotel med Skistar her.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Trysil

Tag på eventyr i Sälen og Trysil

Denne vinter kan du nemt flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Sälen og Trysil med SAS, som er blandt Skandinaviens mest populære skisportsdestinationer og tilbyder noget for både nybegyndere og erfarne skiløbere.

På den svenske side af grænsen finder du Sälen, som er Skandinaviens største sammenhængende skisportsområde, der tilsammen tilbyder over 100 pister. Dette betyder, at du kan udforske nye pister hver dag og aldrig løber tør for udfordringer.

Trysil er kendt for at være et af Norges største skisportssteder med 69 pister og 31 lifter, perfekt til alle niveauer. For børnefamilier er Trysil et sandt paradis med mange aktiviteter og børnevenlige områder, som gør det trygt og sjovt for de små at lære at stå på ski.

Rejs direkte med SAS til Sälen/Trysil fra uge 3 til uge 11.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Nice
Flyv direkte til Nice
Fra KUN 399 kr.
 
Billede af Alicante
Flyv direkte til Alicante
Fra KUN 429 kr.
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk