NYHEDSBREV 6. september 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Girona

Weekend-getaway direkte fra Aalborg

Trænger du til en weekend med nye spændende oplevelser? Lad vasketøjet ligge og tag på en weekend-getaway til skønne rejsemål i Spanien.

Girona er en charmerende by i det nordøstlige Spanien, der er kendt for sine imponerende bymure, der tilbyder en fantastisk udsigt over byen og det omkringliggende landskab. Find flybilletter t/r til Girona fra 732,-

Længere sydpå finder du den solrige by, Alicante, der er kendt for sine gyldne strande, det historiske Santa Bárbara-slot og den charmerende gamle bydel. Find flybilletter t/r til Alicante fra 978,-

Tag også til Barcelona, der kombinerer historie og modernitet med sine gotiske kvarterer, livlige ramblas og solrige strande. Barcelona er også et kulturelt centrum fyldt med museer, kunstgallerier og en skøn gastronomi. Find flybilletter t/r til Barcelona fra 978,-

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af København

Kun 45 minutter fra storbyoplevelser

I København er skandinavisk hygge kombineret med en pulserende kulturscene, fyldt med caféer, museer og grønne parker.

København byder på et væld af oplevelser til en skøn weekendtur. Et besøg i Nyhavn er et must, med sine farverige huse og livlige atmosfære langs kanalen – perfekt til en afslappende frokost.

På cykel kan du nemt udforske byens mange grønne områder, som den botaniske have eller Kongens Have ved Rosenborg Slot, hvor Kronjuvelerne også kan ses. 

Gastronomien i København er en oplevelse i sig selv, med alt fra smørrebrød på klassiske restauranter til fantastiske madoplevelser på Michelin-stjernede restauranter.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Amsterdam

Oplev charmerende Amsterdam

Med op til fire daglige afgange til Amsterdam kan du planlægge en kortere storbyferie – ligesom det passer dig.

Den hollandske by byder på en unik blanding af kultur og afslapning med ikoniske attraktioner som Rijksmuseum, Van Gogh-museet og Anne Franks Hus.

Du kan også nyde en hyggelig bådtur på kanalerne, udforske de farverige kvarterer som Jordaan og De Pijp eller tage en cykeltur gennem de grønne parker.

Amsterdam er også berømt for sine livlige markeder, trendige caféer og en blomstrende kunstscene, der gør byen til en inspirerende destination året rundt.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Operahuset i Oslo
Flyv direkte til Oslo med SAS
 
Billede af London
Flyv direkte til London med Ryanair
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk