NYHEDSBREV 30. august 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Fuerteventura

Charternyhed fra SunCharter

Gyldne sandstrande, familievenlige hoteller og spændende oplevelser for alle aldre venter dig på De Kanariske Øer.

Fra uge 42 og helt frem til slutningen af april kan du rejse direkte til de to Kanariske Øer: Gran Canaria eller Fuerteventura med SunCharter.

I denne sammenhæng har SunCharter selvfølgelig også lavet en nyhedsrabat til jer, hvor du sparer 1.000 kr. pr. person, hvis du booker din vinterrejse nu. Tilbuddet gælder på deres 11 lækre hoteller fordelt på de to rejsemål.
 
Du kan også møde SunCharter i Aalborg Lufthavn tirsdag d. 3. september fra kl. 11-18 og onsdag d. 4. september fra kl. 9:30-16.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Tenerife

Langtidsferie på Tenerife

Drømmer du om at undslippe vinterens kulde og tilbringe tre uger under den varme sol på Tenerife? Så er Best Travels langtidsferie til Tenerife det perfekte valg for dig - med direkte afgang fra Aalborg Lufthavn.

Rejsen inkluderer ophold på et 4-stjernet hotel i Puerto de la Cruz med både udendørs og indendørs opvarmede swimmingpools. Her vil du nyde af hotellets halvpension samt komme på spændende udflugter og udforske øen med dansk rejseleder.

Denne ferie er ideel for dig, der ønsker en længere pause fra hverdagens stress og jag, og som gerne vil nyde det bedste, Tenerife har at byde på.

Rejs direkte til Tenerife med Best Travel fra november til marts.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af La Palma
Direkte til La Palma
 
Billede af Gran Canaria
Direkte til Gran Canaria
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk