NYHEDSBREV 21. august 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Reykjavik

NYHED: Direkte rute til Island

Fra d. 7. juni 2025 vender flyselskabet PLAY retur til Aalborg Lufthavn med deres ikoniske røde fly, som vil flyve direkte til Reykjavik to gange om ugen.

PLAY er et islandsk lavprisselskab, der er kendt for sin bekvemmelige rejseoplevelse og høje kvalitet til prisbevidste priser. Fra Aalborg kan du fra juni 2025 rejse direkte til Reykjavik og gå på opdagelse i den unikke islandske kultur samt opleve naturens vidundere såsom geometriske kilder, majestætiske vandfald og hovedstaden Reykjavik.

Du kan også vælge at rejse videre til USA og Canada med et enkelt stop i Reykjavik. I denne forbindelse har PLAY udformet et stopover-program, hvor du uden ekstra omkostninger for flybilletten kan blive i Island et par dage. Læs mere om programet nedenfor.
 
Flyv direkte til Reykjavik med PLAY tirsdage og lørdage fra juni til august 2025.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af PLAY fly

PLAYs stopover-program

Ud over at rejse direkte til Island, tilbyder PLAY også nem adgang til den amerikanske østkyst og Canada. Her har du mulighed for at kombinere din rejse over Atlanten med en miniferie i Island.

Fra Aalborg kan du flyve til Boston, New York, Baltimore, Washington og Toronto med et enkelt stop i Island. Her har du mulighed for at tage en pause i Island i op til syv dage. Det betyder, at du med fordel kan nyde de afslappende kilder og opleve de islandske naturoplevelser og samtidig nå dit endelige mål i Nordamerika uden ekstra omkostninger for flybilletterne.

Programmet er perfekt til dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres rejse – og med fleksible muligheder kan du tilpasse opholdets varighed, så det passer til dine behov og præferencer.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af After Eight
After Eight mørk chokolade 400g
79,00 DKK
65,00 DKK
 
Billede af Bombay gin
Bombay Sapphire Gin 1L
245,00 DKK
199,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk
Â