NYHEDSBREV 26. juli 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Lissabon

Direkte til Lissabon for KUN 1.500,- t/r

I september og oktober kan du hver tirsdag flyve direkte til den smukke portugisiske hovedstad, Lissabon med green2green og jettime.

Fra den ikoniske sporvogn 28, der kører gennem byens snoede gader, til fantastiske udsigtspunkter med panoramaudsigter over Tejo-floden, har Portugals hovedstad noget for enhver smag. Lissabon er kendt for sine charmerende kvarterer, velsmagende gastronomi, kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder.
 
Green2green specialiserer sig indenfor golfrejser, men har netop åbnet op for salget af flybilletter fra Aalborg Lufthavn til Lissabon, så du selv har mulighed for at stykke din drømmeferie sammen – om det inkluderer golf eller ej er helt op til dig. Lige nu kan du finde flybilletterne til en helt fantastisk kampagnepris. Du kan nemlig flyve direkte for KUN 1.500 kr. tur/retur inklusiv en 15 kg indchecket kuffert og en håndbagage af 8 kg.
 
Rejs direkte til Lissabon med green2green og flyselskabet jettime fra d. 3. september til og med oktober.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Porto

Oplev Portugals skønhed og kultur

Drømmer du om at opleve Portugals skønhed og kultur? Nu har du chancen, når Best Travel inviterer på den eksklusive rejse "Portugisiske Fristelser", der har afgange direkte fra Aalborg Lufthavn dette efterår.

Til september og oktober får du mulighed for at tage med Best Travel på en 8-dages rundrejse gennem charmerende Curia, Porto, Aveiro og pilgrimsbyen Fátima. Oplev alt fra historiske byer til skjulte bjerglandsbyer, alt sammen med en erfaren dansk rejseleder.

På denne tur vil du bo på et charmerende 3-stjernet hotel i Curia og opleve områdets berømte kurvand. I Porto får du mulighed for at besøge portvinshusene, nyde en tuktuk-tur og udforske byens UNESCO-beskyttede områder. I Aveiro kan du sejle i de farverige moliceiros-både gennem Portugals svar på Venedig, og i Fátima kan du tage på en mini-pilgrimsvandring i en af verdens største katolske helligdomme.

Oplev hele denne herlighed fra 12.495 kr. pr. person inklusiv fly, overnatning, transport og spændende udflugter. Læs mere om rejsen med Best Travel nedenfor.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Elisabeth Arden læbestift
Elisabeth Arden
læbestift
175,00 DKK
149,00 DKK
 
Billede af Biotherm creme
Biotherm Aquapower Classic
Advanced Gel 100 ML
315,00 DKK
279,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk