NYHEDSBREV 12. juli 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Golden Sands

Oplev Sortehavets Riviera

I juli og august kan du rejse direkte fra Aalborg til Golden Sands med Bravo Tours. Byen tilbyder den perfekte ramme for en dejlig ferie for dig, som dels elsker sol og sommer og som gerne vil have, at pengene rækker lidt længere på ferien.

Bulgarien har stadig sit attraktive lave prisniveau, og du får rigtig meget for pengene i Golden Sands. Alle hotellerne ligger tæt på de mange kilometer gyldne sandstrande, som også har givet kystbyen sit navn. Langs strandpromenaden er der liv med restauranter, små boder, hyggelige barer og små tivolier.
 
Der er mange udflugtsmål at besøge langs kysten. Nord for Golden Sands ligger Kap Kaliakra på en smal, naturskøn klippehalvø, hvor skrænterne slutter brat i en 70 meter dyb afgrund. Besøg også Sortehavskystens mest berømte by, Nessebar, som er kendt for sine vidunderlige middelalder-kirker.
 
Frem til d. 1. august kan du hver torsdag rejse direkte til Golden Sands med Bravo Tours direkte fra Aalborg Lufthavn.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af La Palma

Udforsk Kanarieøernes grønne perle

Denne vinter kan du opleve den mest uspolerede og smukkeste af De Kanariske Øer, La Palma. Bravo Tours flyver nemlig direkte fra Aalborg til La Palma fra oktober til april.

Mange nikker formentligt genkendende til de mere velkendte Kanarieøer som Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Men du har også mulighed for at opleve Kanarieøernes uspolerede grønne perle: La Palma. Her kan du blandt andet opleve en helt fantastisk natur og en hjertevarm lokalbefolkning.

Foruden fantastiske hoteller, god mad og skønne strande, byder øen på knap 1.000 km vandreruter, et af verdens førende observatorier, frodig regnskov og et strejf af Cuba med romdestilleri og cigarproduktion.

Fra d. 20. december 2024 kan du hver fredag rejse til La Palma med Bravo Tours direkte fra Aalborg Lufthavn.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Anthon Berg
Anthon Berg Petite, orange
70,00 DKK
55,00 DKK
 
Billede af Bombay Sapphire Gin
Bombay Sapphire Gin, 1L
245,00 DKK
199,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk