NYHEDSBREV 09. juli 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra København

Direkte fly til hovedstaden

København ligger lige rundt om hjørnet, og på under 45 min. kan du nemt og hurtigt besøge venner og familie eller blot tage på udflugt til vores kære hovedstad.

Du kan flyve fra Aalborg Lufthavn til København med både SAS og Norwegian flere gange dagligt, hvorfor du har gode muligheder for at finde det tidspunkt, der passer allerbedst ind i din kalender.
 
København byder på masser af skønne oplevelser for hele familien. Tag en tur i Den Blå Planet, nyd en frokost i Nyhavn, tag på kanalrundfart, oplev vagtskifte på Amalienborg og meget mere.
 
Tip: Vidste du, at man som studerende kan flyve til København fra kun 299 kr. med Norwegian og 329 kr. med SAS?
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Lindos

Afbudsrejser du ikke må gå glip af

Drømmer du om en uforglemmelig og budgetvenlig sommerferie? Så er det en god idé at holde øje med afbudsrejser hos de forskellige rejsebureauer. Der er nemlig rigtig mange penge at spare.

Apollo Rejser tilbyder eksempelvis en tur til solrige Rhodos i starten af august fra KUN 2.775 kr. pr. person inkl. hotel. På Rhodos kan du nyde de smukke strande, udforske den historiske gamle bydel i Rhodos by og besøge den smukke by, Lindos, med de berømte hvidkalkede små huse.

Foretrækker du det græske fastland? Så kan du også rejse til eksempelvis charmerende Parga fra KUN 2.998 kr. pr. person inkl. hotel.

Find alle afbudsrejser med Apollo Rejser nedenfor.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Elisabeth Arden læbepomade
Elisabeth Arden 8 hour cream 
170,00 DKK
149,00 DKK
 
Billede af Biotherm deo
Biotherm deo
135,00 DKK
129,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk