NYHEDSBREV 21. juni 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Cypern

Sol- og badeferie venter på Cypern

Flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til naturskønne Cypern med eksempelvis TUI, der sikrer de bedste rammer for en sommerferie i særklasse. 

Cypern er den perfekte ferieø for dig, der både ønsker en badeferie samt kulturelle og aktive ferieoplevelser i smukke omgivelser. Med over 300 solskinsdage om året og 27 grader i gennemsnit fra forår til efterår, er der også udsigt til at blive godt varmet igennem.  
 
TUI anbefaler at besøge blandt andet Latchi, som er en lille landsby nord for Paphos, hvor skildpadder kommer op om natten og lægger æg. Det er et vanvittigt smukt område og ikke særlig turistet. Du kan med fordel også tage en tur over på den nordlige del af øen til Kyrinia, som er en meget smuk lille havneby, der ligger for foden af bjergene mod nord – med udsigt til de tyrkiske bjerge.  
 
Du kan hele sommeren og frem til oktober rejse direkte med TUI. Tag eksempelvis på en uges all inclusive ferie fra KUN 4.034 kr. per person (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Antalya

Sol, sommer og charter i Tyrkiet

Flyv direkte til den tyrkiske middelhavskyst og tilbring sommeren på lækre strande med turkisblåt hav og iskolde drinks. 

Med mange udbydere og flere ugentlige afgange fra Aalborg til Tyrkiet, er det blevet endnu nemmere at tage turen til blandt andet Alanya, der byder på fantastiske strande, livlige markeder og historiske seværdigheder. 

Ønsker du at rejse til Gazipasa, kan du gøre det direkte fra Aalborg med Corendon, hvor du både har mulighed for at bestille en pakkerejse, men også blot flybilletter. Corendon har afrejse fra Aalborg til Gazipaza hver onsdag.

Du kan også rejse til Tyrkiet med andre rejsebureauer som eksempelvis TUI fra kun 5.826 kr. for to personer i en uge, hvis du rejser i slut august (priserne kan variere fra dag til dag.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Jonnie Walker Red
Johnnie Walker Red Whiskey 1 L 
215,00 DKK
179,00 DKK
 
Billede af Jonnie Walker Black whiskey
Johnnie Walker Black Whiskey 1 L
475,00 DKK
399,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk