NYHEDSBREV 04. juni 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra ruteåbning

Fejring af ny direkte rute til Nice

I går aftes fløj Norwegian for første gang fra Aalborg Lufthavn til Nice og Den Franske Riviera, hvilket naturligvis blev fejret med kage, balloner og god stemning. 

I går d. 3. juni 2024 fejrede vi Norwegians nye direkte rute til Nice, hvor vi overraskede de forventningsfulde passagerer med en pyntet gate, stemningsmusik og lidt godt til ganen.
 
For at erklære ruten for officielt åben, klippede lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen og Tina Fristrup fra Norwegian den røde snor, hvorefter flyet var klar til boarding. Stemningen var helt fantastisk, og der var ingen tvivl om, at passagererne glædede sig til en ferie i solrige Sydfrankrig. Se billederne fra ruteåbningen her.
 
Norwegian flyver hver mandag og fredag til og fra skønne Nice helt frem til d. 25. oktober 2024. Book din billet allerede i dag fra KUN 429 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Nice

VIND 2 x flybilletter til fantastiske Nice

Sol og fransk charme er lige rundt om hjørnet med den nyopstartede rute til Nice, hvilket selvfølgelig skal fejres med en konkurrence.

I samarbejde med Norwegian har du nu mulighed for at vinde 2 x tur/retur flybilletter til smukke Nice. Deltag i konkurrencen på vores Facebook side her

Den nye rute er både til dig, der ønsker at kombinere storby og strand med en unik middelhavsstemning i Nice, men også til dig, der ønsker at udforske resten af Den Franske Riviera, som tilbyder sin helt egen wow-faktor uanset, hvilken by du kører igennem.

Vidste du, at ruten fra Aalborg til Nice er den eneste direkte rute fra Jylland til Sydfrankrig? Ruten gør det derfor lettere for alle jyder at sætte kursen mod den sydfranske perle.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af jubilæums Akvavit
Aalborg Jubilæums Akvavit 1 L 
215,00 DKK
189,00 DKK
 
Billede af Toblerone Crunchy Almond
Toblerone Crunchy Almond 360 G
79,00 DKK
59,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk