NYHEDSBREV 26. april 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Zakynthos

Ekstraordinære rabatter til sol og varme

Har du en åbning i din kalender, og elsker du at rejse billigt? Så bestil en afbudsrejse allerede i dag – det behøver nemlig ikke være dyrt at komme ud at rejse.     

Lige nu har SunCharter helt ekstraordinære rabatter, samt et stort udvalg af afbudsrejser i maj og juni, hvilket gør det muligt for dig at tyvstarte sommeren til en billig pris direkte fra Aalborg Lufthavn. 
 
Rejs eksempelvis til den skønne græske perle Zakynthos i maj måned fra kun 1.499,- pr. person. Eller besøg ferieklassikeren Kreta, hvor du med afrejse fra Aalborg d. 19/5 kan spare helt op til 4000,- pr. person på det gennemførte 4-stjernede All Inklusive hotel Porto Platanias Village (priserne kan variere fra dag til dag).
 
De ekstra gode priser gælder frem til søndag d. 28/4 kl. 23.59. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra standen på Routes Europe 2024

Deltagelse i Routes Europe 2024

I denne uge løb Europas største ruteudviklingskonference Routes Europe 2024 igen af stablen i Aarhus, og Aalborg Lufthavn var naturligvis repræsenteret.  

Her mødtes 1.200 repræsentanter fra lufthavne og flyselskaber fra hele verden og talte om fremtidige ruter. Aalborg Lufthavns ambition med at deltage i konferencen var at udvide rutenetværket fra Aalborg Lufthavn med nye og spændende destinationer og hermed også udvide mulighederne for, at turister kan besøge Aalborg og vores fantastiske region.
 
Udover at deltage i mange spændende møder med flyselskaber og lufthavne, havde vi også stillet op med en stand. På standen bød vi på frisklavet kaffe, flødeboller fra Aalborg Chokoladen og croissanter fra Penny Lane, ligesom vi også havde mulighed for at få en god snak om Aalborg Lufthavn og Nordjylland. 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af paleros

Sommernyhed fra Apollo

Ferietiden nærmer sig, så nu er det på tide at booke sommerrejsen. Fra mandag d. 24. juni 2024 kan du for første gang rejse med Apollo Rejser direkte fra Aalborg Lufthavn til skønne Paleros. 

Paleros er en unik by på det græske fastland, hvor du kommer nær det ægte, græske hverdagsliv med charmerende taverner, fine strande og masser af udflugtsmuligheder. Du kan blandt andet tage turen til naboøen Lefkas, der ligger blot 30 minutters kørsel fra Paleros. 

Forkæl dig selv på Apollos 4-stjernede hotel Paleros Beach Resort, som er et flot og moderne hotel, der passer perfekt til en aktiv familie, par eller venner.

Rejs med Apollo direkte fra Aalborg Lufthavn hver mandag i perioden fra d. 24. juni til og med d. 5. august 2024.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Elisabeth Arden creme
Elisabeth Arden Creme 50 ML 
170,00 DKK
149,00 DKK
 
Billede af Turkist Peber bolsjer
Tyrkisk Peber Hot&Sour 400 G
59,00 DKK
49,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk