NYHEDSBREV 12. april 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra den romantiske Rhin

Tag med på et fortryllende flodkrydstogt

Tag på en rejse rig på oplevelser, hvor stress og jag skiftes ud med de afslappende bølger fra Europas smukkeste floder, når Best Travel inviterer dig med på et helt særligt krydstogt.

Fra Aalborg Lufthavn kan du med Alsieexpress sætte kursen direkte mod den majestætiske Rhinen, den fortryllende Mosel og den charmerende Saar. På denne rejse kan du lade dig forføre af romantiske slotte, idylliske vinmarker og charmerende landsbyer langs floderne.
 
Efter en dag fuld af oplevelser med Best Travels dansktalende rejseledere, er der tid til afslapning på det elegante skib M/S Aurora, som vil være dit hjem under rejsen. Her kan du benytte faciliteter som fitnessrum, jacuzzi og sauna – og med helpension inkluderet i prisen kan du også opleve skibets restaurant, hvor der venter sig en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.
 
Best Travel har afgange direkte fra Aalborg den 23. juni og 30. juni – så skynd dig ind og book dit sommerkrydstogt allerede i dag. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Antalya

Skønne strande og tyrkisk kultur

Hver onsdag og søndag kan du flyve med SunExpress til smukke Antalya, som er en perfekt destination til dig, der både ønsker kulturelle oplevelser og afslapning på skønne strande.

Du kan vælge at blive i smukke Antalya eller rejse videre til Alanya. På en ferie til Alanya kan du opleve alt fra solrige sandstrande og spændende seværdigheder til et livligt byliv med masser af gode restauranter og shopping-muligheder – og pengene rækker langt. Alanya er med andre ord det perfekte rejsemål for hele familien.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Antalya/Alanya med SunExpress fra blot 1.414 kr. tur/retur inkl. en 20 kg kuffert og håndbaggage (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Loreal Mascara
L'Oréal Mascara 2 stk
195,00 DKK
159,00 DKK
 
Billede af one million deo
One Million deo, 75 ml
225,00 DKK
179,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk