NYHEDSBREV 19. marts 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra savanne i Kenya

Direkte til safarirejser fra Aalborg

Vi har glædet os til at kunne afsløre, at du i foråret 2025 får mulighed for at rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til Mombasa i Kenya.  

Du får nu chancen for at undgå flyskiftet, når Bravo Tours i vinterferien 2025 indsætter et fly, som tager dig direkte fra Aalborg til Kenya.
 
Tag med Bravo Tours på safari og oplev Mombasas storslåede savanne, alle de imponerende dyr og skab ikke mindst minder for livet. Ønsker du ikke at tage på safari, kan du selvfølgelig også vælge at blive ved den lange kyststrækning, som indbyder til en dukkert, snorkling og oplevelser på havet. Kombinationen af badeferie ved det smukke Indiske Ocean og unikke dage på savannen skaber rammerne for enestående ferieoplevelser.
 
Når du rejser med Bravo Tours vil der være dansktalende rejseledere lige fra du lander i lufthavnen. De vil dertil være at finde både på hotellerne og på de mange safarimuligheder, som Bravo Tours tilbyder.
 
Så drømmer du om safari, badeferie langs Kenyas kyst eller bare generelt oplevelser for livet – så rejs afsted mod eventyrlige Kenya med Bravo Tours d. 18. februar 2025.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af mascara
L'Oréal Mascara 2 stk.
155,00 DKK
100,00 DKK
 
Billede af Skittles
Skittles 195 g
85,00 DKK
69,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk