NYHEDSBREV 24. januar 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede Aalborg Rejsefestival 2024

Aalborg Rejsefestival nu på søndag

Er du klar? På søndag går det løs, når Aalborg Lufthavn slår dørene op til årets rejsefestival.  

På søndag d. 28 januar fra kl. 9:30-16:30 byder Aalborg Lufthavn alle, der har lyst, indenfor til en oplevelsesrig dag fyldt med rejsetilbud, inspiration, vejledning, konkurrencer, aktiviteter og meget mere.  
 
Til Aalborg Rejsefestival har du mulighed for at deltage i op til 35 GRATIS rejseforedrag, hvor du kan høre om forskellige destinationer fra forskellige udbydere. Til rejsefestivalen vil der også være sjove indslag i løbet af dagen og ikke mindst vilde konkurrencer med store præmier. Hold dig opdateres på vores Facebook-begivenhed her.  
 
Kom og vær med til en inspirerende dag og hør om de bedste tilbud før din nabo. Det hele foregår i Aalborg Lufthavn d. 28/1 kl. 09:30-16:30. Vi glæder os til at se dig. 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Aalborg Rejsefestival

Udbydere og konkurrencer

Til Aalborg Rejsefestival kommer der intet mindre end 29 rejsebureauer, 5 flyselskaber og minimum 7 andre udstillere, der alle ser frem til en hel dag i rejsefeberens tegn.

 
Til Aalborg Rejsefestival kan du blandt andet møde rejsebureauerne: Spies Rejser, Bravo Tours, SunCharter, TUI, Apollo Rejser, NILLES Rejser og mange flere. Ligeledes får vi besøg af flyselskaber såsom Norwegian, SAS og KLM. Du finder listen over alle udbydere her.  
 
I dagens anledning vil det også være muligt at handle i lufthavnens DutyFree butik, som ellers kun er tilgængelig for handel, når du skal ud at flyve. For at forkæle gæsterne til Aalborg Rejsefestival, har vi valgt at åbne op for vores DutyFree, hvor der vil være gode tilbud på et nøje udvalgt sortiment. Samtidig vil der være lækre smagsprøver rundt om i butikken. 
  
Der vil på dagen også være mulighed for at deltage i et væld af konkurrencer om at vinde store og spændende præmier. Til Aalborg Rejsefestival kan du blandt andet deltage i en konkurrence hos Best Travel, hvor du kan vinde et rejsegavekort på 10.000 kr. eller du kan besøge Mixx Travels stand, hvor du kan være med i konkurrencen om at vinde en rejse for to til et 5 stjernet hotel med All Inclusive. Du kan også vinde 2 x flybilletter fra Aalborg til Amsterdam med KLM på vores velkomst flyer ved indgangen.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Aktiviteter til Aalborg Rejsefestival 2024

Aktiviteter og godt til ganen

Mød spillere fra Aalborg Håndbold, bliv klogere på privatflybranchen eller sæt dig bag rattet i den nyeste brandbil. Aalborg Rejsefestival byder på mange oplevelser for store som små.  

Til Aalborg rejsefestival vil der være masser af aktiviteter for hele familien. Du kan blandt andet møde Aalborg Håndbold og nogle af deres spillere på 1. sal. Her står de klar til en autograf eller et selfie, og så har de et vaskeægte håndboldmål med, hvor du kan skyde på mål og se præcis, hvor hårdt, du kan skyde - og selvfølgelig vinde nogle fede præmier. 

Har du nogensinde set et privatfly indefra? Ellers får du chancen til Aalborg Rejsefestival, når North Flying ankommer fra luften i et af deres privatfly. De åbner helt eksklusivt dørene op for dig, hvor du blandt andet kan komme ind og se et rigtigt cockpit, sidde i de behagelige stole og lære meget mere om privatflybanchen. Som noget nyt i år kan du også sætte dig bag rattet på en ægte brandbil, når Brand og Redning kommer på besøg. Eller du kan hører Air Transport Wing fortælle om militære aktioner med deres Challenger Militærfly, som de selvfølgelig også har taget med i dagens anledning.  
    
Mad og drikke
Tag en kaffe to-go, mens du går rundt til de forskellige udstillere. Eller nyd frokosten i vores Food Court-telt, hvor der vil være snacks og udvalgte retter til alle aldre. Derudover står Royal Unibrew klar med et godt udvalg af lækre fadøl. Vores Gastro Pub-restaurant vil naturligvis også være åben, hvor du kan købe smørrebrød og drikke til fornuftige priser hele dagen.  
 
Kom og deltag i en hyggelig dag med mange aktiviteter på programmet. 
https://aal.dk/aalborgrejsefestival
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Aktiviteter til Aalborg Rejsefestival 2024

35 GRATIS Rejseforedrag

Til Aalborg Rejsefestival kan du deltage i op til 35 GRATIS rejseforedrag og lade dig inspirere af, hvor din næste rejse skal gå hen.       

Du kan blandt andet høre om alt fra Safari-ture og sommerens rejser med Bravo Tours til destinationer såsom New Zealand og USA med FDM Travel. Derudover præsenterer Nyhavn Rejser deres bud på årets trends og krydstogsrejser, imens Spies Rejser kommer med deres anbefalinger til de absolut bedste hoteller og rejser til Mallorca.     
 
Flere af rejsebureauerne og flyselskaberne har konkurrencer med og ikke mindst gode rabatter på deres rejser. Både Best Travel og Mixx Travel har allerede meldt ud, at du denne dag kan spare 500-600 kr. pr. person ved køb af en rejse hos dem. Norwegian har også meldt sig på banen med 20% rabat på alle ruter. Derudover har rejsebureauet TUI løftet sløret for, at du denne dag kan spare op til 1.500 kr. på et stort udvalg af deres rejser.    
 
Nogle af rejseforedragene er med tilmelding, hvor andre er uden tilmelding. Sidste år gik det hurtigt med tilmeldingerne, så skynd dig ind allerede i dag og tilmeld dig dine favorit foredrag. Læs mere om rejseforedragene og tilmeld dig her.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Whitley Neill Gin
Whitley Neill Rhubarb & Ginger 1 L 
285,00 DKK
249,00 DKK
 
Billede af Loreal mascara
L'Oréal Mascara duo nr 1 black1 ST
155,00 DKK
100,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk