NYHEDSBREV 09. februar 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Madeira ruteåbning

Ruteåbning til Madeira

Tirsdag d. 6. februar lettede det første Norwegian fly fra Aalborg Lufthavn og satte kursen mod den smukke portugisiske ø, Madeira.

Sne og kulde satte de perfekte rammer for den første direkte afgang til den solrige og varme portugisiske ø, Madeira. Der var i dagens anledning kaffe og kage til de rejsende samt den traditionelle klipning af den røde snor til at erklære ruten for åben.

Til dagens ruteåbning var direktørerne fra henholdsvis Best Travel og NILLES Rejser også til stede, hvor en stor del af de rejsende på Norwegian-flyet til Madeira netop er gæster hos dem.
 
Rejs direkte fra Aalborg til Madeira helt indtil maj.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Nice – Den Franske Riviera

Nice – Den Franske Riviera

Med sit subtropiske klima og underskønne strandpromenade, appellerer den sydfranske perle Nice især til dig der hungrer efter sydens sol, og samtidig er Nice så meget mere end det.    

Nice er Frankrigs femtestørste by og hovedby på Den Franske Riviera, Côte d'Azur. Trendy, fashionabel og farverig er bare nogle af de ord, der klæber sig til den sydfranske by.
 
På en ferie i Nice kan det anbefales at besøge den gamle bydel med smalle gader, elegante gamle huse, autentiske butikker og caféer. Det er en hyggelig oplevelse at bevæge sig rundt i den gamle bydel med sit labyrintiske netværk af smalle gader med diverse butikker og franske caféer.  
 
Kombiner det afslappende strandliv ved Middelhavets azurblå vand med shopping og forførende fransk gastronomi. Flyv direkte fra Aalborg med Norwegian hver mandag og fredag i perioden fra d. 3. juni til og med d. 25. oktober 2024.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Aalborg Rejsefestival 2024

Endnu en succesfuld Rejsefestival

Søndag d. 28 januar 2024 afholdte Aalborg Lufthavn for andet år i træk årets Rejsefestival, hvor mere end 12.000 gæster lagde vejen forbi. 35 rejseforedrag, mere end 40 udstillere og et utal af gode tilbud og konkurrencer var programsat til årets Aalborg Rejsefestival.       

Sidste års succes blev gentaget med endnu større ambitioner og dobbelt så meget plads til gæsterne. De besøgende til rejsefestivalen kunne blandt andet nyde godt af nogle spændende foredrag, vilde konkurrencer og aktiviteter såsom flykig, brandbiler og håndboldskud.
 
Derudover havde rejsebureauerne pakket bilerne med messeudstyr og skarpe tilbud, som blev taget rigtig godt imod af de mange rejselystne gæster til rejsefestivalen.
 
En stor TAK skal lyde fra os i Aalborg Lufthavn til alle udstillere og ikke mindst jer, der kom forbi til en hyggelig dag i rejsefeberens tegn. Vi glæder os til at gentage successen næste år.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Mascara fra Loreal Paris
L'Oréal Mascara duo nr 1 black 
155,00 DKK
100,00 DKK
 
Billede af The Glenlivet
The Glenlivet Master Distil 1 L
489,00 DKK
399,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk