NYHEDSBREV 12. januar 2024
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Girona by

NYHED: Direkte rute til Girona

Er du på udkig efter et farverigt miks af arkitektoniske mesterværker, fodboldglæde og kulturelle oplevelser? Så bør din næste rejse måske gå til Girona.  

Girona er en charmerende by beliggende i det nordlige Catalonien og nabo til den populære Costa Brava kystlinje. Besøg den gotiske domkirke, der ligger på toppen af en imponerende stentrappe i barokstil fra 1600-tallet. Eller gå en morgentur på den gamle bymur, Passeig de la Muralla, som er resterne af bymurene, opført mellem det 9. og det 15. århundrede. Herfra kan du nyde en spektakulær udsigt over byen, katedralen, de arabiske bade og Gironas naturskønne omgivelser.  
 
Sætter du kurs mod kysten, finder du Costa Brava kystlinjen, som er kendt for sine betagende strande og krystalklare farvande. Denne maleriske kystlinje byder på idylliske bugter, charmerende fiskerlandsbyer og imponerende klippeformationer. 
 
Kombinér et citybreak med sol og strand. Flyv direkte til Girona med Ryanair to gange ugentligt fra april til oktober 2024. 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Madeira

Madeira – en perle i Atlanterhavet

Nu har du mulighed for at udforske den portugisiske ø Madeira, som byder på naturoplevelser i perfekt kombination med ren afslapning.    

Midt i Atlanterhavet finder du den naturskønne ø, Madeira, hvor de naturlige og rolige omgivelser skaber ekstraordinære rammer for en ferie med hele familien. Du kan både nyde afslapning på øens fine strande eller aktivere dig selv og familien med flotte vandreture gennem øens dybde.   
 
Besøger du øen i april og maj er blomsterpragten på sit højeste, og også her kan du opleve Madeiras verdensberømte blomsterfestival i maj-måned, som er helt igennem unik.     
 
Fra 6. februar 2024 kan du om tirsdagen flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Madeira med Norwegian. Eller du kan bestille din billet gennem rejsebureauerne NILLES Rejser, Best Travel og green2green, som hver især har skræddersyet den helt perfekte rejseplan til Madeira.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Aalborg Rejsefestival 2024

Aalborg Rejsefestival er lige om hjørnet

Nu varer det ikke længe før Aalborg Rejsefestival igen løber af stablen i Aalborg Lufthavn.  

Søndag d. 28. januar kl. 09.30-16.30 bliver Aalborg Lufthavn fyldt med rejsebureauer og flyselskaber, som står klar til at rådgive, vejlede og præsentere årets bedste rejsetilbud. Du møder bare op, når det passer dig og kan frit gå fra stand til stand og få en uforpligtende snak med de forskellige rejsebureauer og flyselskaber. 

Til Aalborg Rejsefestival har du mulighed for at deltage i op til 35 GRATIS rejseforedrag, hvor du kan høre om forskellige destinationer fra de mange udbydere. Vi vil løbende opdatere foredragene på hjemmesiden. Til rejsefestivalen vil der også være sjove indslag i løbet af dagen og ikke mindst vilde konkurrencer med gode præmier.
    
Følg med på Facebook og vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om dagens forskellige aktiviteter, mad og drikke, hvilke rejsebureauer og flyselskab der deltager samt få et overblik over rejseforedragene. 
 
Entré til Aalborg Rejsefestival er selvfølgelig helt GRATIS og uden tilmelding. Vi glæder os til at se dig.
https://aal.dk/aalborgrejsefestival
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af 1 Million Deo Stick
1 Million 75 g 
195,00 DKK
179,00 DKK
 
Billede af Mentos
Jumboroll Berry 296 G
69,00 DKK
55,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk