NYHEDSBREV 22. december 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Aalborg Rejsefestival 2024

Aalborg Rejsefestival 2024

Har du sat kryds i kalenderen d. 28/1? Ellers kan du godt gøre det allerede nu! Aalborg Rejsefestival melder klar til take-off kl. 09:30 og fortsætter indtil kl. 16:30.    

Aalborg Rejsefestival byder blandt andet på 35 GRATIS rejseforedrag, hvor du kan komme og høre meget mere om skønne rejser i og uden for Europa. Kom og hør om virkelige beretninger, sjove historier og fantastiske rejsemål.  
 
I år kommer der endnu flere spændende udstillere end forrige år, hvor vi nu kan præsentere hele 30 rejseudbydere, som har kufferten proppet med skønne rejsetilbud. Pladsen til Aalborg Rejsefestival vil ligeledes blive udvidet, så der til årets rejsefestival bliver dobbelt så mange kvadratmeter til rådighed end i 2023, hvor 10.000 rejseklare gæster fandt deres vej til Aalborg Lufthavn.  
 
Du kan allerede nu tilmelde dig vores Facebook begivenhed, hvor vi løbende vil opdatere om hele Aalborg Rejsefestival. Der er selvfølgelig gratis entré til Aalborg Rejsefestival.
 
Det hele foregår i Aalborg Lufthavn d. 28/1 kl. 09:30-16:30. Vi glæder os til at se dig. 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af charteråbning

Bravo Tours fejrer ny rute til La Palma

Morgenfriske og forventningsfulde rejsende fyldte Aalborg Lufthavn i morges, da Bravo Tours havde æren af at sende de første gæster afsted mod La Palma.     

En tidlig december-morgen d. 22. december fløj Bravo Tours de første gæster afsted mod La Palma, den mest uspolerede ø af de Kanariske øer. De forventningsfulde rejsende kunne inden afgang nyde lidt kaffe og sødt til ganen.   
 
La Palma er noget helt specielt. Øen er blandt andet kendt for et beundringsværdigt vulkansk landskab under vandet, der er fyldt med fordybninger og huler, som er bopæl for mange forskellige plante- og dyrearter.    
 
Med denne nye rute kan du hver fredag rejse med Bravo Tours til La Palma direkte fra Aalborg Lufthavn i perioden fra d. 22. december 2023 til og med d. 5. april 2024.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af bud på værtindegaver

Find den perfekte værtindegave

Julen står for døren, hvilket betyder flere besøg hos familie og venner. Hvorfor ikke forkæle dine nærmeste lidt ekstra med en god værtindegave?  

Vi kommer ikke udenom, at december er højsæson for værtindegaver, men det kan være svært at finde den perfekte gave. I DutyFree har vi lige nu flere gode bud på gaver, uanset om det skal være noget spiseligt, festligt, velduftende eller plejende i form af creme eller lignende. 

Besøg DutyFree næste gang du rejser fra Aalborg Lufthavn, og lad dig inspirere af det store udvalg til store som små.  
 
Vi glæder os til at se jer i Aalborg Lufthavn denne jul.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Mascara fra Loreal Paris
L'Oréal Mascara duo nr 1 black 
155,00 DKK
100,00 DKK
 
Billede af Snickers
Snickers Minis 500 G
85,00 DKK
69,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk