NYHEDSBREV 8. december 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra ruteåbning

Ny direkte rute til Gran Canaria

I søndags fløj det grønne airBaltic fly for første gang fra Aalborg Lufthavn til Gran Canaria, hvilket selvfølgelig blev fejret med kage, balloner og god stemning. 

Den 3. december sendte vi sammen med airBaltic deres første rutefly afsted fra Aalborg mod den solrige kanariske ø, Gran Canaria. De forventningsfulde rejsende kunne derfor inden afgang nyde lidt kage, sodavand og kaffe i den oppyntede gate. 
 
Med den nye rute til Gran Canaria, kunne vi hermed også glædeligt byde flyselskabet velkommen til Aalborg Lufthavn, hvor airBaltic nu har givet rejselystne danskere muligheden for at nyde en forlænget weekend eller et længere ophold på den dejlige ferieø.
 
AirBaltic flyver hver torsdag og søndag til og fra skønne Gran Canaria i perioden fra den 3. december til og med den 28. april 2024. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Færøerne

Smukke oplevelser på Færøerne

Få steder i verden oplever du en natur så uspoleret, rå og eventyrlig som på Færøerne. Men hvad er Færøerne egentlig kendt for ud over sin smukke natur?   

Med sine grønne græsbeklædte bakker, farverige små landsbyer og vilde omkringliggende hav er Færøerne den perfekte destination for dem, der elsker at blive ét med naturen.
 
Færøerne er dog også meget andet end blot den smukke natur. Vidste du for eksempel, at Færøerne også kan prale af at have verdens første undersøiske rundkørsel? Den er god nok. Dybt under Nordatlanten, mellem Tórshavn og øen Eystruroy mod øst, finder du rundkørslen, der med sin overdådige lysudsmykning må siges at være et sandt kunstværk i sig selv. 
 
Fra den 16. december har du mulighed for at rejse direkte med Atlantic Airways til og med oktober 2024 med flere ugentlige afgange fra Aalborg Lufthavn.  
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Tenerife

Få et godt tilbud med TUI

Trænger du også til ren afslapning og varme temperaturer, nu hvor vinterens kulde har ramt Danmark? Lige nu tilbyder TUI en række afgange fra Aalborg til gode priser. 

Med TUI kan du blandt andet rejse direkte fra Aalborg til naturskønne Tenerife, og kan du rejse på en af følgende datoer, så kan du lige nu ringe til TUI og få et helt fantastisk tilbud.
 
  • 10. december med rejselængde på 10 dage
  • 3. januar med rejselængde på 11 dage  
 
Pak kufferten og kom afsted. Find kontaktoplysninger på TUI.dk.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Anthon Berg
Anthon Berg 400 G 
145,00 DKK
125,00 DKK
 
Billede af Hugo Boss parfume
Boss Bottled Night 100 ML
625,00 DKK
599,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk