NYHEDSBREV 1. december 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Adventskalender på sociale medier

Deltag i årets adventskalender

På Aalborg Lufthavns sociale medier kan du i december måned følge med og deltage i årets adventskalender, hvor der er skønne præmier på højkant.  

Glædelig 1. december. Julen står for døren, og det gør den også i lufthavnen. Juletræerne er pyntet, lysene er tændt og julehumøret er i top.  
 
Denne jul byder på skønne adventspræmier, som du kan vinde på Facebook og Instagram. Du kan fra på søndag (og de næste tre søndage) deltage i vores adventskonkurrencer, hvor du kan glæde dig til alt fra juleudsmykning til en rejseoverraskelse. Vi trækker en heldig vinder hver uge i hele december.  
 
På Aalborg Lufthavns sociale medier kan du udover adventskalenderen også følge med i rejseinspiration, nyheder, begivenheder i lufthavnen og meget mere. Find os på Facebook her og Instagram her
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af La Palma

NYHED: La Palma med Bravo Tours

Trænger du også til noget at glæde dig til, nu hvor den kolde, mørke vinter har invaderet Danmark? En mulighed kunne være at udforske skønne La Palma i selvskab med Bravo Tours.   

Fra d. 22 december 2023 kan du nemlig flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til La Palma, den mest uspolerede ø af De Kanariske Øer. Her kan du blandt andet opleve en helt fantastisk natur med regnskov, bjerge og vulkankratere.
 
Det siges faktisk, at La Palma er et af de bedste steder i verden at observere stjerner fra, hvor øen ligefrem er blevet Starlight Reserve-certificeret. Øen er også kendt for et smukt vulkansk landskab under vandet, der er fyldt med fordybninger og huler, som er bopæl for mange forskellige plante- og dyrearter.   
 
Fra d. 22. december 2023 kan du hver fredag rejse til La Palma med Bravo Tours direkte fra Aalborg Lufthavn.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af æbleskiver

Julestemningen har spredt sig i Aalborg Lufthavn

Juletræerne er pyntet, lysene er tændt og julehumøret er i top blandt lufthavnens medarbejdere.  

Med mange rejsende der flyver sydpå eller besøger familie og venner, er juletiden en travl tid i Aalborg Lufthavn. Der er allerede nu pyntet op i hele lufthavnen, og det er med til at give en hyggelig start på rejsen. For at kunne skabe den helt rigtige julestemning for rejsende i Aalborg Lufthavn, er der pyntet op med ikke mindre end 30.000 julelys, 5.000 julekugler og 28 store juletræer.
 
Besøg blandt andet vores Gastro Pub inden afgang og kom i julestemning ved at sætte tænderne i lækre lune æbleskiver, hvortil du også kan nyde smagen af en dejlig varm rød glögg. Eller få styr på de sidste julegaver i vores Dutyfree område, hvor vi har et bredt udvalg af skønne gaveideer til store som små. 
 
Vi glæder os til at se jer i Aalborg Lufthavn denne jul.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af After Eight
After Eight Box 400 g
65,00 DKK
49,00 DKK
 
Billede af Clarins Men 50 ML
Clarins Men 50 ML
145,00 DKK
129,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk