NYHEDSBREV 14. november 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Nice

NYHED: Flyv direkte til Nice fra Aalborg

Norwegian har netop meldt ud, at du i sommeren 2024 kan flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til den mest attraktive by i Den Franske Riviera – nemlig Nice.

Nice er bestemt et besøg værd takket være byens farverige kulturliv, smukke strande, milde vejr og livlige atmosfære. Med to ugentlige afgange kan du vælge både at tage en kortere eller længere ferie til den betagende kystby.
 
En stor fordel ved at have din feriebase i Nice er blandt andet byens centrale placering på Den Franske Rivera. Herfra har du nem adgang til en bred vifte af de største attraktioner og seværdigheder såsom det glamourøse Monaco eller charmerende Saint Paul de Vence.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Nice med Norwegian fra juni 2024. Find billetter fra kun 429 kr. one way (priser kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Medarbejder i Aalborg Lufthavn

Europas bedste kundeoplevelse

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at Aalborg Lufthavn er blevet tildelt prisen for at have Europas bedste kundeoplevelse i KLM/Air France' netværk.

I 2021 blev Aalborg Lufthavn kåret som den lufthavn i hele Air France-KLM’s netværk, der havde den bedste lufthavnslounge på verdensplan. I en ny passagerundersøgelse for 2023, foretaget af KLM, bliver Aalborg Lufthavn endnu engang anerkendt.
 
Denne gang går anerkendelsen på den samlede kundeoplevelse i lufthavnen – sammenlignet med andre europæiske lufthavne, som Air France-KLM flyver til og fra, hvor Aalborg Lufthavn vandt titlen: ’Europas bedste kundeoplevelse’.
 
Vi har derfor kun at sige TAK til vores helt igennem fantastiske medarbejdere hele vejen rundt, og selvfølgelig TAK til alle jer passagerer, der vælger at flyve fra Aalborg Lufthavn.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Djunglevrål
Djunglevrål 450 g
59,00 DKK
49,00 DKK
 
Gammel dansk
Gammel Dansk Bitter 1 L
175,00 DKK
159,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk