NYHEDSBREV 24. november 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Skiferie i alperne

Rejs på skiferie direkte fra Aalborg

Er du i tvivl om, hvor din næste skiferie skal gå hen? Lad dig inspirere af de mange muligheder med fly direkte fra Aalborg Lufthavn. 

Nu er det igen blevet tid til at få ski under fødderne. Puddersne, afterski og masser af solskin venter på dig. Tag med Højmark Rejser eller OnlineSki til populære skisportssteder i Alperne eller planlæg en hyggelig skiferie selv med direkte fly til Sälen-Trysil eller Oslo med SAS. 
 
Uanset hvor turen går hen, er skiferien altid en god mulighed for at nyde hinanden, naturen og få udforsket Alpernes fantastiske muligheder for skifornøjelser. Hvert skisportssted har sin charme, men fælles er, at de alle byder på de bedste muligheder for en skøn skiferie med familien, vennerne eller kæresten. Rejser du eksempelvis med Højmark Rejser tilbydes der spændende ugeprogrammer og danske guider på alle rejsemål.
 
Flyv direkte til Sälen-Trysil to gange ugentligt og fem gange om ugen til Oslo med SAS eller rejs med Højmark Rejser eller OnlineSki til Salzburg i Østrig fra uge 3-10.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Jul i London

Oplev julemagien i London

London er magisk at besøge i november og december, hvor byen med sine mange julelys forvandles til et sandt juleeventyr.  

Gå på opdagelse i den engelske hovedstad og mærk, hvordan juelstemningen spreder sig, når julepynt og julelys fylder Londons gader. 
 
London er især kendt for sit store udvalg af julemarkeder, der ofte er prydet af hyggelige boder med hjemmelavet souvenirs, julemusik, sprøde vafler, gløgg og ikke mindst masser af julelys. Derudover er byen et sandt mekka, når det kommer til julegaveshopping. På den berømte gade Oxford Street finder du kendte mærker fra hele verden. Den store legetøjsbutik Hamleys er aboslut også et besøg værd, hvis du mangler en julegave til de mindste.
 
Du vil helt sikkert ikke fortryde en juletur til London. Flyv direkte til London fra Aalborg Lufthavn med Ryanair hver fredag og søndag fra KUN 218 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Julegaver

Pak rejsen ind i en julegave

Julen står for døren, men hvad giver man de nærmeste, som har alt? Vi har løsningen – giv en rejse i julegave til en, du holder af. 

2024 byder på en masse spændende rejsemål fra Aalborg Lufthavn, som vil kunne pakkes ind som en fin gave under juletræet.
 
Shoppingtur til London, romantisk weekend i Amsterdam, fodbold i Barcelona, getaway til København, skiferie i de østrigske alper eller en dejlig varm charterferie sydpå.
 
Der er ingen grund til ikke at forkæle dem, du holder af ekstra meget i år. Find inspiration til den perfekte julegave her.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Djunglevral
Djunglevral 450 G 
59,00 DKK
49,00 DKK
 
Billede af Calvin Klein one deo
Calvin Klein one 75 ML
165,00 DKK
109,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk