NYHEDSBREV 10. november 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Færøerne

Vind en rejse til Færøerne

Drømmer du om eventyr og magi? Flyv direkte til Færøerne og oplev virkelighedens Neverland. Lige nu har ud endda chancen for at vinde en rejse til det smukke rejsemål.

I samarbejde med Atlantic Airways har du nu muligheden for at vinde 2 x tur/retur flybilletter til smukke Færøerne inklusiv et firestjernet hotelophold på Hotel Foroyar i 3 nætter med morgenmad. Du kan deltage i vores Facebook opslag her.
 
Færøerne er kendt for sin utrolige naturskønhed, der gør øerne til en af de mest maleriske destinationer i verden. Dette så producerne bag den nyeste filmatisering af Peter Pan også, som har brugt netop Færøerne som kulisse for drømmelandet: Neverland.
 
Flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til magiske Færøerne med Atlantic Airways fra 871 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Ruteåbning til Tenerife med Norwegian

Fejring af ruteåbning til Tenerife

Kage, balloner og masser af smil fyldte Aalborg Lufthavn i sidste uge, da vi markerede den nye rute til Tenerife med Norwegian. 

Den 31. oktober sendte vi sammen med Norwegian det rutefly afsted mod den solrige ø, Tenerife. Knap 180 forventningsfulde rejsende kunne inden afgang nyde lidt kage og kaffe i den oppyntede gate.
 
Borgmester Lasse Frimand Jensen, lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen samt Eva Gøtsche og Tina Fristrup fra Norwegian klippede den røde snor, hvorefter flyet var klar til boarding. Den officielle indvielse af ruten blev rundet af med en traditionel vandportal.
 
Med den nye rute åben er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted. Norwegian flyver nemlig hver tirsdag til og fra skønne Tenerife i perioden fra den 31. oktober til og med den 26. marts. Book din billet allerede i dag fra 749 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag). 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Stjernehimmel over Svalbard

Nordlyseventyr i Svalbard

Nu har du chancen for at opleve polarnætternes magiske stilhed og se det berømte nordlys fra første parket.

Som noget helt særligt kan du denne vinter flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til den sagnomspundne øgruppe, Svalbard. Tag med på en uforglemmelig arktisk rejse sammen med Ruby Rejser, Nilles Rejser eller Sørens Rejser og flyv direkte til den norske øgruppe, hvor vilde nordlysoplevelser venter i mørket.
 
På dette fem dages arktiske eventyr kan du blandt andet se frem til at opleve nordlyssafari med hundeslæde, gå på opdagelse i Longyearbyens rige minehistorie eller udforske Svalbard Museum eller Polarmuseet.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Svalbard den 21. januar eller den 3. februar 2024 fra 14.988 kr. pr. person. Læs mere om rejserne hos Ruby RejserNilles Rejser eller Sørens Rejser.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede KLM

Oplev verden med KLM

Drømmer du om at opleve mere af verden? Med KLMs fire daglige afgange til Amsterdam, er der gode muligheder for one-stop forbindelse til fantastiske destinationer.

Med KLM kan du nå mere end 150 internationale destinationer med kun ét stop i Amsterdam, hvilket betyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvor din næste ferie skal gå hen.
 
Oplev blandt andet fortryllende Venedig, der byder på en helt unik oplevelse i kanalernes by med en tur i de romantiske gondoler, dyk ned i den smukke renæssancearkitektur og nyd den udsøgte italienske gastronomi.
 
Rejs fra Aalborg Lufthavn med KLM til Venedig med blot ét stop i Amsterdam fra 1.438 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Moët & Chandon
Brut Impérial, white 0,75 L
365,00 DKK
299,00 DKK
 
Billede af Boss Femme parfume
Boss Femme 75 ML
625,00 DKK
599,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk