NYHEDSBREV 27. oktober 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Gran Canaria

Danskernes feriefavorit: Gran Canaria

Erstat vinter og kulde med sommer og sol. Hele vinteren kan du nemlig flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til feriefavoritten Gran Canaria.

Det er ingen hemmelighed, at Gran Canaria altid har stået højt på listen over danskernes foretrukne rejsemål, når vinteren sætter sine kolde spor, og den næste ferie skal arrangeres.
 
De mange solskinstimer og varme behagelige temperaturer på den kanariske ø udgør de perfekte rammer for en dejlig ferie sydpå – samtidig er øen garant for oplevelser for både store som små.   
 
Rejs direkte til den skønne kanariske ø med rejsebureauerne Sunweb, Spies Rejser, TUI, Bravo Tours og Apollo Rejser. Fra december 2023 har du også muligheden for at flyve direkte til det solrige Gran Canaria med flyselskabet airBaltic. 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Thailand

Tag med Bravo Tours til Thailand

Nu behøver du ikke længere kun at drømme om kridhvide strande og azurblåt hav. Fra d. 29 december 2023 har du nemlig mulighed for at opleve eksotiske Thailand sammen med Bravo Tours' dansktalende rejseledere.

Thailand er et ægte paradis, der gemmer på mange skjulte skatte og ikke mindst oplevelser for hele familien. Når du rejser med Bravo Tours har du eksempelvis mulighed for at opleve den spændende og kontrastfyldte storby Bangkok eller besøge Hua Hin, som siges at være Thailands royale riviera. 
 
I begge byer bliver du mødt af en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Her kan du blandt andet besøge de mange templer og udforske de autentiske Buddha-statuer. Er du mere til fart over feltet, kan du med fordel tage en tur i en tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader.          
 
I samarbejde med SAS sørger Bravo Tours samtidig for at flyrejsen bliver lige så behagelig, som du selv ønsker det. Når du rejser med SAS, kan du nemlig frit vælge mellem følgende tre forskellige flyklasser: SAS Go, SAS Plus og SAS Business.
Læs mere her.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af nyeste magasin

Nyt rejsemagasin er landet

Drøm dig væk til mange skønne rejsemål gennem vores nyeste udgave af rejsemagasinet ’A Sense of Freedom’. 

I den nyeste udgave af vores rejsemagasin kan du blandt andet læse om spændende destinationer såsom Madeira, Tenerife, Amsterdam, New York, Gran Canaria, La Palma og mange andre vidunderlige rejsemål. Lad dig inspirere af, hvor din næste rejse kan gå hen, hvad du kan opleve og drøm dig væk i de fantastiske billeder.
 
I magasinet kan du ligeledes blive klogere på, hvad de amerikanske turister har af betydning for Nordjylland og den nordjyske turisme, når administrerende direktør Tonny Skovsted Thorup fra Destination NORD giver et indblik i turistorganisationens erfaringer.    
 
Tag et GRATIS eksemplar næste gang, du befinder dig i Aalborg Lufthavn eller læs det online via nedenstående knap.  
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Twix
Twix Minis
500 g
99,00 DKK
69,00 DKK
 
Billede af Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent Kouros
100 ML
715,00 DKK
669,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk