NYHEDSBREV 13. oktober 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af solnedgang i Alicante

Alicante og Barcelona vender retur i 2024

I foråret 2024 kan du endnu engang flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til de to populære spanske rejsemål Alicante og Barcelona med Norwegian.

Vidste du, at Alicante har nogle af Spaniens skønneste badestrande? Samtidig er Alicante en by med masser af liv, hvilket giver god mulighed for oplevelser for hele familien. Den hyggelige strandpromenade, Paseo Explanada de España, der er dækket af mere end 6 mio. farverige fliser langs havnen fra El Bairro til Pt. Canalajas, er absolut et besøg værd. Her kan du slappe af under palmerne, nyde udendørs servering eller vandre mellem de små hyggelige boder, der sælger is, snacks, bøger og lignende.
 
Er du mere til kulturelle og historiske oplevelser, bør du overveje, om din næste rejse skal gå til den spanske by, Barcelona. Byen er ideel for et vidunderligt citybreak fra hverdagens stres og jag og er perfekt, hvis du ikke kan få nok af sol, varme og god mad. Udover den verdenskendte fodboldklub, FC Barcelona, huser byen også nogle af verdens smukkeste, arkitektoniske værker. Det kan bestemt anbefales at tage en tur til denne beundringsværdige by.
 
Fra foråret 2024 kan du to gange ugentligt flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til både Alicante og Barcelona til priser fra 858 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af New York

Direkte til New York – sidste chance i år

Den direkte rute fra Aalborg Lufthavn til New York har været et stort samtaleemne det sidste år. Hvis du skal nå at prøve den direkte rute inden året slutter, er det med at få bestilt billetterne.

New York er utvivlsomt en af de største attraktioner i hele verden. Og det er ikke alle seværdigheder, der koster penge.
 
Besøg blandt andet Central Park, Ground Zero, Times Square og Greenwich Village, som alle er gratis at besøge. Derudover er det også oplagt at tage en tur med Staten Island Ferry, som er en gratis færge, hvorfra du har direkte udsigt til den store frihedsgudinde og ikke mindst Manhattans ikoniske skyline.
 
Flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til New York med SAS 2-3 gange ugentligt til og med d. 28. oktober 2023. Allerede nu har du også mulighed for at finde billetter direkte fra Aalborg til New York i 2024 fra 2.887 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Tenerife

Turen går til Tenerife med Norwegian

Er du også ved at være træt af det grå og regnfulde efterårsvejr? Tag med Norwegian sydpå mod varmere himmelstrøg, og skift gummistøvlerne ud med sand mellem tæerne.

Hvis du endnu ikke har besøgt kongen af kanarieøerne, Tenerife, får du nu chancen for at komme afsted, når Norwegian åbner en direkte rute fra Aalborg Lufthavn til Tenerife d. 31 oktober.
 
På Tenerife bliver du mødt af en fantastisk smuk og dramatisk natur, der skifter i takt med årstidernes gang. På øen kan du blandt andet opleve vulkanen Teide, som med den sneklædte top og sine 3.718 meter er Spaniens højeste bjerg og Tenerifes absolut største attraktion. Den enestående lavaørken, der omgiver vulkanen, er en stor oplevelse for store som små. Derudover er den omkringliggende nationalpark også et must at besøge. 
 
Lad kombinationen af de smukke strande og høje bjerge danne rammerne for jeres næste ferie. Rejs direkte fra Aalborg til Tenerife hver tirsdag med Norwegian fra d. 31 oktober. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Aalborg Lufthavns personale

Efterårsferien starter i Danmarks Bedste Lufthavn

Så er det endelig blevet efterårsferie, og i Aalborg Lufthavn glæder vi os til at tage imod jer og sende jer afsted.

Din efterårsferie starter allerede, når du ankommer til Aalborg Lufthavn. Når du træder ind i lufthavnen, vil du blive mødt af vores smilende personale i check-in, som altid er behjælpelige med at hjælpe dig godt på vej. Herfra går turen trygt og sikkert gennem vores Security. Er du i tvivl om Security-reglerne, kan du læse mere her.
 
Du er nu et skridt nærmere ferien. Når du kommer igennem Security, har du mulighed for at udforske vores mange spisesteder, såsom Penny Lane, DELI og Gastro Pubben, hvor du har mulighed for at finde et stort udvalg af drikkevarer og lækker mad. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan vi absolut anbefale et besøg i vores Airport Lounge. Derudover er der selvfølgelig altid mange gode tilbud at finde i vores shoppingområde i DutyFree. 
 
Vi glæder os til at se jer i Aalborg Lufthavn. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af After Eight
After Eight Box 400 g
65,00 DKK
49,00 DKK
 
Billede af Davidoff Parfums
Cool Water Deostick 75 g
150,00 DKK
109,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk