NYHEDSBREV 29. september 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af familie på strand

Efterårsferien er lige om hjørnet

Hvor skal din efterårsferie gå til? Vil du rammes af sydens stråler med sand mellem tæerne, eller er du mere til fantastiske storbyoplevelser?

Du kan rejse til hele verden fra Aalborg Lufthavn – her er det blot fantasien, der sætter grænser. Rejs eksempelvis direkte med Spies til Tenerife fra 5.795 kr. for en uge eller rejs til Sivota med SunCharter fra 3.499 kr. for en uge (priserne kan variere fra dag til dag).
 
Er du mere til storbyoplevelser? Flyv blandt andet direkte til London, Amsterdam, Barcelona, Oslo eller Malaga og tag på opdagelse i den spændende kultur, fyld shoppingposerne eller få en smagsoplevelse fra en anden verden.
 
Find alle vores direkte afgange her eller find aktuelle rejsetilbud nedenfor.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Barcelona

Direkte fra Aalborg til Barcelona's betagende gader

Slip regndråberne og grib solstrålerne, når turen går direkte fra Aalborg Lufthavn til Barcelona.

Vidste du, at Eiffel Tårnet oprindeligt blev givet til Barcelona? Spanien valgte dog at afvise landemærket, da det blev besluttet, at Eiffel Tårnet ikke ville passe ind i byens æstetik. Byen har til gengæld en masse andet smuk og fascinerende arkitektur at gå på opdagelse i.
 
En bygning der er værd at besøge - både inde fra og ude fra - er Casa Milà. Casa Milà er en unik bygning med en unik stilart. Bygningen er bygget af Antoni Gaudi, som har taget inspiration fra naturens skæve former. Casa Milà har ingen rette vinkler, men har derimod buede vægge samt bølgende facader og balkoner, som giver følelsen af bevægelighed og gør bygningen mere visuel tiltalende.
 
Flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til Barcelona med Norwegian frem til slut oktober.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Lapland

NILLES' rejseevent i lufthavnen

Kom til GRATIS inspirationsdag i Aalborg Lufthavn med NILLES Rejser søndag d. 8/10 fra kl. 10-13.

Dagen igennem vil der være rejseforedrag samt rejseledere og medarbejdere, som står klar til en god rejsesnak. Her vil NILLES præsentere deres hidtil største udvalg af vinterrejser for jer. Under arrangementet vil der blive sørget for snacks og vin, hvortil der også vil være mulighed for at vinde rejsegavekort.
 
Til rejsedagen kan du blandt andet høre om NILLES' rejser til Lapland, Madeira, Tenerife, Kenya, Andalusien, Svalbard og mange andre skønne destinationer.
 
Arrangementet bliver afholdt på balkonen i Aalborg Lufthavn søndag d. 8/10 kl. 10-13. Tilmelding er ikke nødvendigt, men kom gerne i god tid af hensyn til siddepladser.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Maltesers
Maltesers 300 g
75,00 DKK
69,00 DKK
 
Billede af Toblerone
Toblerone 360 g
79,00 DKK
59,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk