NYHEDSBREV 1. september 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af København

Getaway til København

I København finder du oplevelser omkring hvert et gadehjørne. En uge er nemt brugt i København, men faktisk kan du også nå at se rigtig meget på en weekend eller blot en dag.

En flyvetur fra Aalborg til København varer kun mellem 30-45 minutter i luften, og når du rejser indenrigs, har du mulighed for også at rejse med Fast Track hjem fra København gratis, så du undgår lange køer ved sikkerhedskontrollen.
 
Når du lander i København, er der nem adgang til eksempelvis metroen, som kan transportere dig ind til Kongens Nytorv på blot 13 minutter. Herfra er mulighederne uendelige – både i forhold til transport og oplevelser.
 
Med den korte flyvetur kan du bruge den ellers lange transporttid fra Aalborg på i stedet at udforske København. Flyv direkte fra Aalborg med Norwegian, DAT og SAS. Afrejse flere gange dagligt.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Toronto

Rejs til USA og Canada via Island

Til og med oktober kan du flyve direkte til Reykjavik i Island. Ruten har åbnet op for, at du udover at rejse til Island, også kan flyve videre til flere amerikanske byer og Canada med one stop.

Baltimore, Boston, New York og Washington i USA og Toronto i Canada er nu let tilgængelige fra Aalborg Lufthavn, når du flyver med flyselskabet Play.
 
Med blot et kort stop i Reykjavik kan du befinde dig i USA eller Canada og få en oplevelse for livet, når en helt anden kultur, natur, gastronomi mm. er klar til at blive udforsket.
 
Flyv afsted fra Aalborg to gange ugentligt til og med d. 27. oktober til Island, USA og Canada. Så hop ind og bestil dine billetter, inden det er for sent.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af ADF

Ruteudvikling i fokus

Samarbejde og nye ruter var på dagsordenen, da Aalborg Development Forum 2023 blev afholdt i Aalborg Lufthavn i går.

Til Aalborg Development Forum havde flyselskaber og turoperatører mulighed for at skabe forretning sammen.
 
Selskaberne havde på skift samtaler med hinanden, hvor de sammen kunne lave aftaler, som kommer til at gavne alle rejsende fra Aalborg Lufthavn.
 
Vi ser frem til at se resultatet fra møderne og dele dem med jer i fremtiden.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Toblerone
Toblerone, hvid chokoloade
360 g
79,00 DKK
59,00 DKK
 
Billede af Hugo Boss
Hugo Boss Bottled Night
100 ML
625,00 DKK
599,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk