NYHEDSBREV 15. september 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af New York

Magiske New York med FDM Travel

Der er ikke langt fra drøm til virkelighed, når du kan sætte dig direkte ind i et SAS-fly fra Aalborg og kun 7 timer senere indånde den amerikanske luft.

Når du ankommer til den pulserende by, mødes du af skyskrabere, Times Square's blændende lys og Central Park's grønne oaser. Museer som MoMA og Guggenheim er kulturelle skatte, mens Broadway-forestillinger giver dig en uforglemmelig teateroplevelse. New Yorks ikoniske vartegn som Frihedsgudinden og Empire State Building skal også opleves.
 
Bestiller du gennem FDM Travel hjælper de dig med at skræddersy din rejse, så den passer perfekt til dig. Rejsen bliver designet så den passer særligt til dig i forhold til afrejsedag, antal dage, hotelstandard og oplevelser undervejs.
 
Bestil en skræddersyet rejse med FDM Travel inklusiv flyv fra Aalborg Lufthavn til New York og hotel fra blot 7.927 kr. for en uge (Priserne kan variere fra dag til dag).
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af La Palma

Rejs direkte til unikke La Palma

Trænger du også til noget at glæde dig til, når regn, slud og sne invaderer Danmark til vinter? Så kunne en uges getaway til varmere himmelstrøg være en god idé.

Fra denne december kan du rejse dig til varme og sol, når Bravo Tours sætter kursen mod den smukke og unikke kanariske ø, La Palma.
 
La Palma er den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer. Hvad øen ikke har i kendis-faktor, har den til gengæld i charme og autenticitet. For nok er den måske knap så kendt, som sine Kanarie-søskende, Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura, af os danske turister, men de lokale elsker den! Spanierne har holdt ferie på øen i rigtig mange år, og det er da et kvalitetsstempel af det helt store.
 
Nyd de hyggelige byer, den smukke natur og de store oplevelser på La Palma – direkte fra Aalborg Lufthavn med Bravo Tours fra d. 22. december 2023 fra kun 3.299 kr. per person (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Too Good To Go

Too Good To Go

Bekæmp madspild sammen med os og hent en pose med lækkert bagværk fra Penny Lane i lufthavnen.

I Aalborg Lufthavn støtter vi op om bekæmpelsen af madspild. Derfor kan du komme og hente en lykkepose fra Penny Lane-øen og lade dig overraske af det lækre indhold.
 
Hver dag, der er brød tilovers, kan du købe en blandet pose med lækkert bagværk fra Penny Lane for kun 39 kr. via Too Good To Go-appen. Her får du bagværk for minimum 120 kr. afhængigt af, hvad der er tilbage den pågældende dag.
 
For at afhente Too Good To Go-posen, behøver du ikke engang at skulle ud at flyve. Du henter nemlig blot posen ved hovedindgangen. Bestil gennem Too Good To Go-appen ved at søge "Aalborg Lufthavn". Læs mere om Penny Lane ved at trykke på knappen.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Ole Henriksen creme
Ole Henriksen Serum
30 ml
515,00 DKK
479,00 DKK
 
Billede af Toblerone, mørk chokolade
Toblerone, mørk chokolade
360 g
79,00 DKK
59,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk