NYHEDSBREV 11. august 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Amalfikysten

Efterårsrejse til Napoli eller Lissabon

Trænger du til en getaway-tur til efteråret, så har vi det perfekte bud klar. Du kan nemlig rejse direkte til eventyrlige Italien eller pragtfulde Portugal direkte fra Aalborg Lufthavn med blandt andet NILLES Rejser.

Med en rejse til Napoli i Italien tilbyder NILLES Rejser 3 forskellige ophold. Du kan vælge at rejse til Apulien, Amalfikysten eller vælge en rundrejse, hvor du både får Rom, Sorrento og Amalfi at se. Med rejsen til Amalfikysten kommer du blandt andet til at vandre på den famøse citronsti, sejle rundt i det smukke landskab, besøge Pompeji og Vesuv og meget andet.
 
Når du rejser med NILLES Rejser til Lissabon i Portugal, kan du vælge at tage på rundrejse i pragtfulde Portugal, opleve Lissabon og Porto, rejse til Lissabon-kysten eller blot bestille flybilletten gennem NILLES Rejser og rejse rundt i Portugal på egen hånd.
 
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Lissabon med NILLES Rejser, hvor de selvfølgelig vil sørge for danske rejseledere til at guide dig gennem turen.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Golden Sands

Afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Får du også lyst til at rejse væk, når sommeren i Danmark kun har regn på menuen i øjeblikket? Så frygt ej! Lige nu er der masser af afbudsrejser at finde til gode priser.

Du kan lige nu finde gode priser til skønne rejsemål med mange forskellige rejsebureauer.
 
Rejs eksempelvis med Bravo Tours til Golden Sands, hvor du i slut august kan finde hoteller med All Inclusive fra KUN 3.799 kr. (priserne kan variere fra dag til dag). Du kan også vælge at rejse med Spies til Ayia Napa på Cypern i slut august fra blot 3.895 kr. (priserne kan variere fra dag til dag).
 
Find mange flere afbudsrejser på de forskellige rejsebureauers hjemmeside. Find alle direkte rejsemål nedenfor.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Aalborg Airport Lounge

Afslappende start på rejsen

Rejsen starter allerede i lufthavnen, så hvorfor ikke starte rejsen ud med at puste ud i vores lounge?

Aalborg Airport Lounge er lavet som et frirum, hvor du roligt kan læne dig tilbage og nyde roen, inden du går ombord på dit fly. Og med en hyggelig atmosfære og god service i fokus, blev loungen faktisk kåret som Verdens Bedste Lounge i 2021.
 
Der er adgang til loungen enten via diverse bonuskort eller Priority Pass. Du kan også købe dig adgang for blot 179 kr. på afrejsedagen ved skranken i loungen.
 
Nyd af de mange services, som loungen tilbyder såsom tv, aviser, mad og ikke mindst et væld af kolde og varme drikkevarer ad libitum.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af M&Ms
M&Ms mix
400 g
75,00 DKK
69,00 DKK
 
Billede af Ole Henriksen serum
Ole Henriksen, Vitamin C Serum
30 ml
515,00 DKK
479,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk