NYHEDSBREV 21. juli 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Alanya

Den Tyrkiske Riviera

Alanya er et feriemekka for både store og små. De gyldne sandstrande tiltrækker solhungrende turister, og sol er der næsten garanti for. Gennemsnitstemperaturen i sommerhalvåret (maj-oktober) ligger mellem 25-35 grader.

I byens centrum ligger den kendte Alanya Bazaar, hvor man kan gøre en god handel med alt fra tekstiler og smykker til lædervarer og lokale specialiteter, og langs hovedgaden findes de mere klassiske butikker og indkøbscentre med populære brands.
 
Langs havnepromenaden spreder sig en liflig duft af hvidløg og grill. Tyrkiet er kendt for sit gode køkken, og i Alanya findes et rigtig stort udvalg af restauranter, hvad enten du er til det nationale eller internationale køkken.
 
De historieinteresserede kan besøge Alanya Castle, som er et stort middelalderslot med fantastisk udsigt over byen og strandene. Turen derop kan være en varm affære på en sommerdag, men heldigvis er der råd for det. For i bunden af Kleopatra-stranden er der lavet en gondolbane, der fragter dig til tops, uden du får sved på panden. For vandhundene er Kleopatra-stranden det store tilløbsstykke. Her indbyder det krystalklare vand til en tur i bølgen blå.
 
Der er gode muligheder for at rejse direkte til Alanya fra Aalborg Lufthavn – både med charter og rutefly. Rejs eksempelvis afsted med SunCharter d. 31. juli 2023, hvor du kan finde fly + hotel med ultra all inclusive fra 5.999,- per person (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Køebnahavn

Weekendtur til København

Med kun 45 minutter til København og priser fra 399,- one way, kan du nemt besøge venner eller familie på tværs af landet.

Med op til 11 daglige afgange til København i sommerferien, har du gode muligheder for at finde det tidspunkt, der passer allerbedst ind i din kalender.
 
København byder på masser af skønne oplevelser for hele familien. Tag en tur i Den Blå Planet, nyd en frokost i Nyhavn, tag på kanalrundfart, oplev vagtskifte på Amalienborg og meget mere.
 
Det behøver ikke være dyrt og besværligt at tage et smut til København. Du finder lige nu billetter til priser fra 399,-, men hvis du er under 26 år eller studerende, har du mulighed for at flyve endnu billigere. Du kan nemlig finde ungdomsflybilletter fra KUN 249,- (priserne kan variere fra dag til dag).
 
Flyv direkte fra Aalborg til København med DAT, Norwegian og SAS med flere daglige afgange.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Alicante

Runway Night Run i Aalborg Lufthavn

Har du nogensinde været på en landingsbane uden at sidde i et fly? Eller har du nogensinde løbet midt om natten? Hvad siger du til at kombinere de to aktiviteter?

Runway Night Run er et ‘non-profit’ arrangement, der arrangeres af de virksomheder, der varetager afviklingen af flytrafikken i Aalborg Lufthavn. Her får du lov til at løbe ude på landingsbanen midt om natten, når flytrafikken holder pause.
 
Løbets overskud tildeles organisationer eller events, der konkret støtter og arbejder med danske krigsveteraner i deres bestræbelser på at genoptage/videreføre et aktivt idrætsliv, trods deres krigsskader. Det estimeres, at ca. 4.500 veteraner i dag lider under psykiske følgevirkninger af deres udsendelser, hvor Runway Night Run har til formål at støtte disse krigsveteraner.
 
Løbet foregår om natten mellem d. 1. og d. 2. september. Læs mere og bestil dine billetter på Runway Night Runs hjemmeside ved at klikke på knappen nedenfor.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Elisabeth Arden, white tea
Elisabeth Arden kropscreme
400 ml
235,00 DKK
199,00 DKK
 
Billede af hvid Toblerone
Toblerone, hvid chokolade
360 g
79,00 DKK
59,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk