NYHEDSBREV 7. juli 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Golden Sands

Rejs direkte til Golden Sands eller Mallorca fra Aalborg Lufthavn

Sommerferien er over mange af os, og charterferien kalder. Mange nordjyder har allerede bestilt deres ferie med Bravo Tours til sydens sol. Faktisk så mange, at Bravo Tours har indsat ekstra fly til flere populære rejsemål og direkte fly til nye spændende feriesteder.

Solrige Mallorca er en af de populære destinationer, hvor Bravo Tours har indsat et ekstra fly, som flyver hver søndag fra Aalborg Lufthavn. Passer lørdag bedre, så er der også et fly direkte til Middelhavsøen, hvor du kan opleve hvide sandstrande, krystalklart vand og lækker spansk tapas.
 
Bravo Tours har også flere destinationer, hvor du kan få fem-stjernet luksus for prisen for et tre-stjernet hotel. Et af de steder er i Golden Sands i Bulgarien ved Sortehavet, hvor du får fantastiske hoteller og en lækker strand til rigtig fornuftige priser. Her har Bravo Tours direkte afgang fra Aalborg Lufthavn hver tirsdag, så du kan få meget for pengene på din sommerferie.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Mallorca med Bravo Tours til og med d. 14. oktober 2023 og Golden Sands til og med d. 29. august 2023.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Central Park

Flyv direkte til New York fra Aalborg

Den direkte rute fra Aalborg Lufthavn til New York er blevet taget rigtig godt imod, og der er ingen tvivl om, at Danmark er vilde med New York. Og det er der ikke noget at sige til.

New York har enormt meget at byde på, hvor du kan finde aktiviteter til enhver alder og smag. Sommer er et fantastisk tidspunkt at besøge New York på, men det er efteråret bestemt også. Efteråret i New York er kendt for at have tørt vejr med meget lidt regn, hvilket gør det muligt at lave mange flere udendørsaktiviteter.
 
Besøg eksempelvis Central Park, som om efteråret bliver gylden og rød, som bladene skifter farve, hvilket gør parken endnu mere magisk, end hvad den normalt er.
 
Flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til New York med SAS til og med oktober. Har du ikke købt billetter til den store metropol endnu, kan du stadig nå til det. Og med tre ugentlige afgange, er det meget fleksibelt, hvor mange dage, du ønsker at tilbringe i den fantastiske storby.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Alicante

Direkte til Barcelona, Alicante og Reykjavik fra Aalborg

I juni måned afholdte vi hele tre ruteåbninger, hvor rejsende fra Aalborg Lufthavn nu har mulighed for at flyve direkte til Barcelona, Alicante og Reykjavik.

Rutenetværket bliver udvidet år for år, og her til sommer blev det de to spanske og den islandske rute, som blev hovednavnet – selvfølgelig sammen med den direkte rute til New York, som åbnede d. 27. april.
 
Med de to ruteåbninger til Barcelona og Alicante med Norwegian, betyder det nu, at du faktisk kan rejse til hele 9 spanske destinationer, herunder flere af De Kanariske Øer. Den store efterspørgsel på Barcelona og Alicante har gjort det muligt endnu engang at få de to populære destinationer på rutekortet i Aalborg Lufthavn.
 
Den direkte rute til Reykjavik med Play har ikke blot åbnet op for at kunne gå på opdagelse i den faktiske islandske natur. Ruten har også givet Jylland mulighed for lettere at rejse til det vestlige USA og Canada, hvor du nu kan flyve til med blot et stop i Reykjavik.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Tyrkisk peber
Tyrkisk peber bolcher
375 g
65,00 DKK
59,00 DKK
 
Billede af M&M
M&M's med chokolade
440 g
75,00 DKK
69,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk