NYHEDSBREV 23. juni 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Gran Canaria

Vinternyhed: Direkte rute til Gran Canaria

Lige nu kan du rejse til skønne Gran Canaria med rejsebureauerne Spies, TUI, Bravo Tours og Apollo Rejser, men fra december 2023 har du også muligheden for at flyve direkte til den kanariske ø med flyselskabet airBaltic.

Den kanariske ø, Gran Canaria, er både en dejlig destination om sommeren og om vinteren. Faktisk er Gran Canarias højsæson i vinterhalvåret – for hvem vil ikke nyde 20+ grader, når der er koldt og gråt derhjemme?
 
Du kan derfor godt begynde at glæde dig til at kunne blive varmet af sydens solstråler denne vinter, når den direkte rute fra Aalborg Lufthavn åbner til Gran Canaria start december 2023 med airBaltic.
 
Læs mere om nyheden her. Find billetter nedenfor.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Barcelona

Ruteåbning til Barcelona

Så er det i morgen, at den direkte rute fra Aalborg Lufthavn til Barcelona går i luften. Som traditionen tro fejrer vi ruteåbningen til den fantastiske destination i morgen med de første rejsende i gaten.

Barcelona er svær ikke at forelske sig i. Byen tilbyder vidunderlig arkitektur, smuk kultur, aktivt natteliv, dejlig strand og ikke mindst fantastisk mad.
 
Spanien er højt på dagsordenen her til sommer for Norwegian, da de udover 2 ugentlige afgange til Barcelona også flyver direkte til Alicante, Mallorca og endda 5 gange ugentligt til Malaga fra Aalborg Lufthavn.
 
Rejs eksempelvis til Barcelona i august fra KUN 858 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af PLAY fly

Island, Canada og USA fra Aalborg

Lørdag d. 10. juni 2023 fløj det første PLAY fly fra Aalborg Lufthavn og direkte videre til Reykjavik, Island. Men det er slet ikke her eventyret stopper – du har nemlig også mulighed for at flyve videre fra Reykjavik til Canada og den amerikanske østkyst.

Island er et dejligt land med tydelige spor efter dramatiske naturfænomener, som har skabt et smukt landskab. Den vulkanske aktivitet på Island muliggør også de mange udendørs bassiner med varmt vand, som kommer fra underjordiske kilder.
 
Ønsker du hellere at rejse videre til Nordamerika, er det nu muligt, med kun ét stop på vejen, at rejse med PLAY fra Aalborg Lufthavn til Toronto, Washington, Baltimore, Boston og New York.
 
Rejs afsted en uge eller en forlænget weekend til fantastiske rejsemål. Tag for eksempel afsted i oktober til Toronto fra kun 1.029 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af vingummibamser
Haribo vingummibamser
750 g
75,00 DKK
59,00 DKK
 
Billede af Likør 43
Likør 43
1L
165,00 DKK
129,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk