NYHEDSBREV 9. juni 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Reykjavik

VIND 2 x flybilletter til Island

I morgen åbner den længe ventede rute til Reykjavik, Island. Drømmer du også om at rejse afsted til det smukke land, som byder på storslåede naturfænomener, så har du lige nu muligheden.

Island er kendt for sine varme kilder, dramatiske natur og kulturelle skatte. Landet er fyldt med oplevelser, og venter kun på at blive udforsket.
 
Du kan lige nu vinde 2 billetter tur/retur fra Aalborg Lufthavn til Reykjavik med flyselskabet PLAY. Du kan deltage på vores Facebook-profil her og finde konkurrencevilkårene her. Vi finder en vinder mandag d. 12. juni 2023 – Held og lykke!
 
Med to ugentlige afgange kan du rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til fantastiske Reykjavik fra d. 10. juni til og med oktober. Du kan vælge at blive og opleve det fantastiske land eller bruge flyveturen som springbræt til at rejse videre til Canada eller USA.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Alicante

Ruteåbning – direkte til Alicante

Det er ikke kun Island-ruten, der åbner i morgen. Du kan også glæde dig til, at Norwegian flyver direkte fra Aalborg Lufthavn til Alicante allerede fra i morgen.

Lørdag d. 10. juni åbner den direkte rute nemlig til Alicante. Hver lørdag kan du flyve direkte til den spanske solskinsby, hvor sol, strand og store oplevelser venter på dig.
 
Alicante er en charmerende by, som består af en kombination af sprudlende storbyliv og afslapning på skønne strande. Gå langs den charmerende palmefyldte strandpromenade, Explanada, og oplev de mange fortovscafeer, iskiosker og gadeartister eller tag på opdagelse i den gamle bydel, El Barrio, som blandt andet er kendt for charmerende trappetrin og hvidkalkede huse.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Alicante fra 848 kr. tur/retur (Priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af fly fra 1938

Aalborg Lufthavns 85-års fødselsdag

Mandag d. 29. maj 2023 fyldte Aalborg Lufthavn 85 år, og i den anledning havde vi talt med Gitte, hvis far var med på den første flyvetur fra Aalborg Lufthavn.

D. 29. maj 1938 lettede det første fly fra Aalborg Lufthavn. På dette fly sad 5-årgie Svend Åge Jørgensen. Svends forældre var blevet inviteret med på den første jomfrurejse fra Aalborg Lufthavn, hvor de måtte tage én person med. Svend var den næstyngste af en søskendeflok på 12, og blev den heldige udvalgte.
 
Jomfrurejsen var en kæmpe oplevelse – og særligt for en 5-årig, som kunne se alle de små legetøjsmænd gå rundt under ham. Flyet fløj rundt over Egholm, hvor Svend også er vokset op.
 
Sidenhen har Svend været helt bidt af de flyvende maskiner i luften. Faktisk så bidt af det, at Svends børn og børnebørn gav ham en helt særlig fødselsdagsgave, da han blev 90 år tilbage i januar. Den stadig flyvende Svend skal nemlig her til sommer ud at springe i faldskærm og se alt fra oven på en helt ny måde.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Mentos, mint
Mentos Jomboroll
m. mint smag
296 g
65,00 DKK
49,00 DKK
 
Billede af Clinique creme
Clinique Moisture Surge ansigtscreme
200 ml
635,00 DKK
625,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk