NYHEDSBREV 26. maj 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af nationalpark i Island

Direkte til Island fra d. 10. juni

Lørdag d. 10. juni letter det første PLAY fly fra Aalborg Lufthavn og flyver direkte til Reykjavik. Med to ugentlige afgange kan du rejse til den fantastiske østat på kun 3 timer. Du kan vælge at blive og opleve det fantastiske land eller bruge flyveturen som springbræt til at rejse videre til Canada eller USA.

Rejser du til Island er der rig mulighed for både at nyde afslapningstid og være aktiv. Island er fyldt med varme kilder og bassiner, der indbyder til ren afslapning i skønne omgivelser. Særligt om sommeren er det noget helt specielt at lade sig synke ned i en varm kilde under midnatssolens skær.
 
Ønsker du at være aktiv kan du eksempelvis vælge at gå på opdagelse i det islandske landskab på hesteryg og få en autentisk oplevelse af landet. Island er nemlig blandt andet kendt for den islandske hesterace, hvor du finder mange guidede ture, som tager dig med rundt i en time eller to.  
 
En sightseeingtur, der er et stort trækplaster for mange turister, er ’Den Gyldne Cirkel’, der består af tre hovedattraktioner: Þingvellir Nationalpark, den geometriske dal Haukadalur og det majestætiske Gullfoss-vandfald.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Reykjavik med flyselskabet PLAY fra d. 10. juni to gange ugentligt.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af La Rambla i Barcelona

Barcelona fra kun 978 kr. tur/retur

Pak både badetøjet og kondiskoene, når turen går til Barcelona, hvor du får de mest fantastiske storbyoplevelser kombineret med skøn afslapning på byens strand.

Barcelona har et fantastisk byliv – både dag og nat. La Rambla byder på alt fra gadesælgere og kunstnere til boder og caféer. Gaden er mere end en kilometer lang, og følger du den helt ned til vandet, finder du en ganske fin strand – så vil du efter en dag med shopping gerne slappe af i solen, så er stranden lige i nærheden.
 
Et besøg i Barcelona giver også god mulighed for fantastiske og kulinariske oplevelser. Der er naturligvis ingen vej undenom tapas, når du besøger den spanske storby, og tapasbarer finder du mange af. Maden er lavet med kærlighed i et land, der er kendt for deres tapas-specialiteter, der ofte byder på friske fisk og skaldyr.
 
Nyd sommeren under den spanske sol og flyv direkte fra Aalborg til Barcelona fra d. 24. juni to gange ugentligt. Rejs eksempelvis afsted en uge i august fra KUN 978 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Vesuv

Direkte til Napoli fra kun 328 kr. tur/retur

Rejs til charmerende gamle gader og duften af pizza og pasta, når turen går til Napoli. Byen er fyldt med smukke udsigtsposter, historiske monomenter og ikke mindst den forsvundne by ikke langt fra byen.

Napoli er en charmerende by med masser af unikke oplevelsesmuligheder, men det stopper ikke der. For ikke så langt fra byen finder du den gamle romerske by, Pompeji. Pompeji blev i år 79 ødelagt og begravet under 4-6 meter aske, da vulkanen Vesuv gik i udbrud. 1.500 år senere fandt man ud af, at byen og dens indhold var velbevaret på grund af den manglende ilt og fugtighed, så man kunne derfor grave byen frem igen – og hvor er det bare et besøg værd! Det er både uhyggeligt og fascinerende at gå gennem byens gamle gader og se den smukke arkitektur, som stadig står intakt.
 
Vulkanen er en af verdens farligste vulkaner, da den stadig er aktiv og kan gå i udbrud når som helst, men det sker dog yderst sjældent, og sidst var i 1944. Det er en kæmpe oplevelse både at køre et stykke op eller gå op ad vulkanen og se vulkanens indre. Men udsigten er næsten også bare turen værd.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Napoli hver tirsdag fra KUN 328 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Anthon Berg, hindbær
Anthon Berg m. hindbær smag
440 g
99,00 DKK
85,00 DKK
 
Billede af Calvin Klein deo
Calvin Klein One, deo
75 ml
165,00 DKK
155,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk