NYHEDSBREV 12. maj 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af DAT

Sommerudsalg med DAT

Overvejer du at tage på ferie på Bornholm? Eller blot tage en weekendtur til vores hovedstad? Så har flyselskabet DAT lige nu et super godt tilbud.

DAT’s sommerudsalg er i fuld gang, og i denne anledning har de valgt at lave et godt tilbud på de to indenrigsruter: Bornholm og København. Du kan i perioden juni – august rejse fra Aalborg til Bornholm eller København for KUN 777 kr. tur/retur. I denne pris er håndbagage og 23kg indchecket bagage inkluderet.
 
Bornholm er en skøn ferieø, som har masser at byde på. Gå blandt andet på opdagelse i Paradisbakkerne, kom tæt på bisonokserne, tag på vandretur rundt om Hammerknuden og meget mere.
 
København byder på alt, hvad hjertet begærer. Tag en tur i Tivoli, gå på opdagelse i det store Experimentarium, bliv fascineret ved Den Blå Planet, shop på Strøget og meget mere. Derudover finder du også en exceptionel gastronomisk verden med restauranter i verdensklasse.
 
Rejs afsted i juni - august samt bestil billetterne inden d. 14. maj og flyv direkte til Bornholm eller København for KUN 777 kr. tur/retur.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Sivota

Nyhed: Rejs direkte til det græske Caribien

Sol, strand og natur er på menuen, når du denne sommer har muligheden for at opleve Sivota, som også er bedre kendt som ’det græske Caribien’.

Den lille, charmerende kystby Sivota er kendt for sine utallige billedskønne bugter og for sine frodige omgivelser. Blandt grækerne er Sivota også bedre kendt som ”det græske Caribien”. Her kan du nyde det krystalklare badevand fra en af de mange små strande, eller du kan leje en lille båd og sejle rundt blandt de frodige øer langs kysten og kaste anker i den blå lagune eller ved en af de naturskønne bugter.
 
Sivota ligger på fastlandet i det nordøstlige Grækenland, blot 10 km fra sydspidsen af Korfu. Havnepromenaden emmer af feriestemning fra de små tavernaer, hyggelige caféer, små butikker og imponerende lystbåde. I Sivota møder du en hjertevarm befolkning, der hilser dig velkommen med et ”kalimera”. Sivota er samtidig det perfekt udgangspunkt, hvis du ønsker at krydre ferien med storslåede oplevelser. Heriblandt kan nævnes Parga, Korfu, Acheron floden, Pindusbjergene og ikke mindst de imponerende Meteora-klostre, som er på Unesco’s verdensarvsliste.
 
Flyv direkte til Sivota fra Aalborg Lufthavn med SunCharter. Rejs eksempelvis afsted d. 19. eller 26. maj fra kun kr. 2.999 kr.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Antalya

Kombiner skønne strande med traditionel tyrkisk kultur

Hver søndag og mandag kan du flyve med SunExpress til smukke Antalya, som er en perfekt destination til dig, der både ønsker kulturelle oplevelser og afslapning på skønne strande.

Lad sommeren bestå af varme dage, traditionel mad og turkisblåt hav, når turen går til det sydlige Tyrkiet. I Antalya er der stor mulighed for at kombinere sol og afslapning med byliv, seværdigheder og shopping. I Antalya kan du opleve levn fra fortiden, gamle bygninger og spændende museer. Gå eksempelvis en tur gennem de hyggelige stræder i den romantiske bydel Kaleiçi. Her finder du blandt andet smukke osmanniske paladser, kunstgallerier og små fortovscafeer.
 
I Antalya kan du også vælge at gå på opdagelse i byens gamle seværdigheder såsom det arkæologiske museum, som er et af Tyrkiets største museer. Du kan også vælge at tage på shoppetur i en af de mange Bazaar, der er at finde i byen, som hver især har noget forskelligt at byde på.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til Antalya med SunExpress fra blot 1.411 kr. tur/retur inkl. bagage (priser kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Anthon Berg, abrikos
Anthon Berg m. abrikos smag
440 g
99,00 DKK
85,00 DKK
 
Billede af Clinique solcreme
Clinique SPF50 til ansigtet
50 ml
175,00 DKK
159,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk