NYHEDSBREV 28. april 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Vandportal af fly

Aalborg-New York-rute indviet

Torsdag aften blev den røde snor klippet, og det første SAS-fly fra Aalborg til New York lettede med en tur direkte over Atlanten.

I går aftes blev den første direkte rute mellem USA og Jylland åbnet. Destinationen var den amerikanske storby New York, hvor glade og ferieparate rejsende fløj over Atlanten og nu kan nyde en skøn storbyferie.

Ruteåbningen blev indledningsvist fejret med en stor reception med amerikansk inpspireret mad og drikke til gæsterne, hvortil både den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal, President and CEO i SAS, Anko van der Werff samt lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen holdt en åbningstale.

Senere blev gaten åbnet for de rejsende, hvor der ligeledes blev serveret lækre amerikansk inspireret sliders og lidt koldt til ganen. Her bød President and CEO i SAS, Anko van der Werff passagererne velkomne, hvorefter den røde snor blev klippet og ruten officielt blev åbnet. Flyet blev selvfølgelig sendt af sted på bedste manér med en vandportal.

Har du ikke fået bestilt dine billetter endnu, er der rig mulighed for dette. Du kan nemlig flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til New York hele 3 gange ugentligt frem til slut oktober.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billeder af bro i New York

Oplev metropolen New York fra kun 2869,- tur/retur

Tag med den direkte rute fra Aalborg til New York fra kun 2869,- t/r og oplev den fantastiske by fra oven.

Der er efterhånden en del forskellige muligheder for at komme op i højderne, men der er dog én skyskraber, der skiller sig lidt ekstra ud, nemlig SUMMIT One Vanderbilt. SUMMIT er placeret i Midtown lige ved siden af Grand Central Station, og med bygningens 360 graders udsigt er man sikret både at se den ikoniske Empire State Building, Central Park, Brooklyn og Lower Manhattans fine skyline.
 
Udover de helt unikke udsigter, som SUMMIT tilbyder, er dette observationsdæk ovenikøbet en interaktiv attraktion, hvor man kan opleve en masse interaktiv kunst, mens man nyder udsigten. Derudover slutter man oplevelsen af udenfor på en tagterrasse, og der er bare noget helt specielt over at kunne se travlheden fra 93. etage.

Tip: Bestil billetter til ca. en time inden solnedgang, så får man en tre-i-en oplevelse, da man både ser byen i dagslys, ser en smuk solnedgang og slutter aftenen af med at se hele byen lyse op. Og husk at medbringe solbriller.
 
Flyv direkte fra Aalborg med de tre ugentlige afgange.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk