NYHEDSBREV 31. marts 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Barcelona

Vind flybilletter direkte til Barcelona

Aalborg Lufthavn og Norwegian er i påskehumør – og hvilken bedre måde at påbegynde påsken end med en påskekonkurrence om flybilletter til en fantastisk destination?

Fra d. 24. juni kan du rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til den spanske storby, Barcelona, med Norwegian. På under tre timer i luften, kan du opleve en skøn kombination af storby, strand og sangria. Med to ugentlige afgange fra juni til oktober, kan du rejse direkte til Barcelona fra blot 1.398 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 
Lige nu har du muligheden for at vinde 2 flybilletter tur/retur til Barcelona i samarbejde med Norwegian. Du deltager i konkurrencen på Facebook her.
 
Udover den direkte rute til Barcelona, kan du også flyve direkte til København, Malaga, Alicante og Mallorca med Norwegian.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Island

Dit islandske eventyr venter

Rejs nordpå med flyselskabet Play, når den direkte rute til Island åbner d. 10. juni 2023.

Island har meget at byde på og ikke mindst i sommermånederne. I sommermånederne har du nemlig mulighed for at se den smukke midnatssol. Midnatssolen kommer frem om sommeren, da solen kun forsvinder i få timer i døgnet og faktisk aldrig helt forsvinder i juni måned, hvis du drager nordpå.
 
Sommeren er derudover også det bedste tidspunkt at tage på hvalsafari, da hvalerne vender tilbage til Island, når det bliver varmere. Her har du blandt andet chance for at spotte pukkelhvalen, blåhvalen, spækhuggeren og ikke mindst en masse delfiner.
 
Rejs til Island fra juni til og med oktober fra blot 1.401 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Lindos på Rhodos

Skønne sommerdestinationer med SunCharter

Drømmer du også om at rejse væk fra hverdagen denne sommer og blive ramt af solens stråler i sydens varme?

Denne sommer kan du rejse direkte til flere forskellige skønne rejsemål med SunCharter, hvor der er noget for enhver smag. Rejs eksempelvis til den populære ferieø Rhodos, hvor solen skinner hele 300 dage om året. Rhodos er både noget for dig, der elsker naturen, sightseeing og sportsaktiviteter, men også hvis du er mere til afslapning i solen på de smukke strande og badeture i det krystalklare vand.
 
Du kan også vælge at rejse til Meganisi, der med betagende udsigter, eventyrlige landskab og smukke strande bør opleves mindst én gang. Øen har en autentisk græsk charme, idyllisk havnepromenade, hyggelige caféer og flere indbydende bugter, som kan udforskes fra vandet.
 
Med SunCharter kan du denne sommer rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til Rhodos, Kreta, Meganisi, Paleros, Parga og Alanya.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Mascara
L'Oréal Paris Mascara 2 stk.
149,00 DKK
139,00 DKK
 
Billede af Malaco slik
Malaco Favorit mix 450 g
55,00 DKK
49,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk