NYHEDSBREV 15. marts 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Brooklyn Bridge

VIND en rejse til New York City

Du kan snart flyve direkte til New York fra Aalborg Lufthavn, hvilket selvfølgelig skal fejres med en konkurrence.

Fra torsdag d. 27. april kan du 3 gange ugentligt rejse direkte til byen, der aldrig sover med SAS. Besøg frihedsgudinden, gå over Brooklyn Bridge, spis frokost i Central Park, gå på opdagelse i den store M&M’s butik, nyd alle indtrykkene på Times Square og meget andet.
 
På Aalborg Lufthavns Facebook-side og Instagram-side kan du lige nu deltage i konkurrencen om at vinde 2 flybilletter tur/retur til New York. Du kan deltage her – og hvem ved, måske du bliver den heldige vinder!
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til New York fra 2.696 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af NILLES

NILLES Rejser flytter til Aalborg Lufthavn

Den 21. marts flytter det nordjyske rejsebureau NILLES Rejser ind i deres nye lokaler i Aalborg Lufthavn for at komme tættere på flere af deres kunder.

Rejsebureauets skift af lokation betyder, at du fremover kan besøge NILLES Rejser i lufthavnen, hvor de til hverdag vil sidde klar til at give dig en personlig service, som bureauet vægter rigtig højt.
 
Med NILLES Rejser kan du eksempelvis rejse direkte til tryllebindende Irland, hvor du kommer til at opleve de største højdepunkter og sjældne seværdigheder, som bringer dig tæt på den autentiske, irske kultur. Rejs afsted i juli eller august fra 13.995 kr. Læs meget mere om rejsen her.
 
Du kan også vælge at rejse til fantastiske Skotland med NILLES Rejser. Her vil du komme til at opleve de største højdepunkter, men kommer samtidig også ud i de små kroge, hvor du vil mærke stilheden og den ægte skotske stemning. Rejs afsted i 8 dage i juli eller august fra 14.395 kr. Læs meget mere om rejsen her.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af København

Weekend getaway til hovedstaden

Vi har alle sammen brug for at få hverdagen lidt på afstand en gang imellem. Her kan en weekend getaway være en oplagt mulighed for at få en tiltrængt pause.

Du kan på under 45 minutter i luften flyve til vores skønne hovedstad, København. Byen er derfor den perfekte destination til en lille weekend getaway.
 
Byen emmer af danmarkshistorie, spændende arkitektur, gastronomiske eventyr, store shoppingmuligheder og mange andre spændende oplevelser og aktiviteter.
 
Rejs afsted flere gange dagligt til priser fra 389 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag).
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Elisabeth Arden
Elisabeth Arden, Body Cream
400 ml
150,00 DKK
135,00 DKK
 
Billede af Toblerone
Toblerone, mørk chokolade
360 g
659,00 DKK
55,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk