NYHEDSBREV 17. februar 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af feriemessen i Herning

Ferie for Alle i Herning i uge 8

Kom og mød os til Ferie for Alle messen i Herning d. 24. – 26. februar 2023. Shop i DutyFree, vind rejser, spar penge og få en masse rejseinspiration.

Igen i år kan du møde Aalborg Lufthavn til Skandinaviens største feriemesse i Herning, hvor store haller bliver fyldt med hundredvis af udstillere. Ved Aalborg Lufthavns stand vil personalet stå klar til at fortælle om rejsemuligheder og services i lufthavnen, hvortil du også vil kunne shoppe i DutyFree fra et nøje udvalgt sortiment.
 
På standen kan du i år, udover Aalborg Lufthavn, møde KLM, NILLES og SunCharter, som alle vil stå klar med tilbud på rejser ud af Aalborg, konkurrencer og andet. Du kan blandt andet vinde to flybilletter til fantastiske San Francisco med KLM, prøve lykken ved SunCharters lykkehjul, når du køber en rejse eller vinde 10.000 kr. til din drømmerejse hos NILLES.
 
Du finder vores stand i hal M – vi glæder os til at se dig.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af SunCharter

Store rabatter hos SunCharter

I år står SunCharter klar på Aalborg Lufthavns stand til Ferie for Alle messen i Herning, hvor de har en masse gode besparelser på skønne rejser med.

Fra d. 24. – 26. februar kan du møde SunCharter på Aalborg Lufthavns stand til feriemessen i Herning.
 
SunCharter kommer blandt andet med store rabatter på alle deres rejsemål og hoteller til sommeren 2023. Du kan på messen derfor spare en masse penge og rejse direkte med SunCharter fra Aalborg Lufthavn til Rhodos, Kreta, Meganisi, Paleros, Parga, Zakynthos og Alanya.
 
Hos SunCharter kan du til messen finde rejser fra 2.699,- pr. person og spare helt op til 2.100,- pr. person.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af ST. MARTIN

Kombiner byen der aldrig sover med turkisblåt vand og hvide sandstrande

Tag med USA Rejser på en fantastisk oplevelse med 10 overnatninger, hvor du starter i den amerikanske storby, New York, og rejser videre til den caribiske intime ø St. Martin.

USA Rejser tilbyder en skræddersyet ferie til den smukke caribiske ø, St. Martin, med stop i New York, hvor bureauet tilpasser rejsen, så den passer præcist til dine ønsker og behov.
 
Rejsen starter i storslåede New York City med tre overnatninger, hvor du har mulighed for at udforske byens dejlige rammer. Tag eksempelvis en tur i Central Park, hvor natur møder storby, stå på Times Square omringet af alverdens neonskilte og performere eller oplev byen fra toppen af Empire State Building eller One World Trade Center.
 
Efter New York går turen videre til St. Martin, som er en lille fransk/hollandsk paradisø i Caribien. Øen indbyder til afslapning og udforskning af den caribiske kultur med de mange europæiske træk. Strandene er hvide som flormelis og fine som pudder. Vandet er altid varmt og turkisblåt, så der er alle muligheder for at læne sig tilbage, tage solbrillerne på og glemme alt om regn og slud derhjemme.
 
Rejsen er inklusiv alle flyrejserne tur/retur og 10 hotelovernatninger fra kun 14.995,-. Læs meget mere om rejsen via linket nedenfor.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af amor amor parfume
Cacharel - Amor Amor parfume
100 ml
565,00 DKK
475,00 DKK
 
Billede af Malaco slik
Malaco Favorit mix
450 g
55,00 DKK
49,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk