NYHEDSBREV 20. januar 2023
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Island

NYHED: Direkte rute til Island

Drømmer du om at blive varmet op af de islandske kilder, få vind i håret på hesteryg eller tage på opdagelse i de smukke gletsjere?

Fra d. 10. juni 2023 åbner det islandske flyselskab PLAY en ny direkte rute fra Aalborg Lufthavn til Reykjavik i Island.
 
Oplev den helt fantastiske natur, som Island har at byde på. Tag eksempelvis en dukkert i en af de utallige varmekilder og naturlige bassiner, tag på ridetur på islandske heste og oplev de fantastiske gletsjere, som landet er kendt for.
 
Du kan med to ugentlige afgange flyve direkte fra Aalborg til Reykjavik fra d. 10/6 – d. 23/10. Find billetter fra KUN 669 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Times Square

Oplev New York direkte fra Aalborg

Har du set, at du fra april kan flyve direkte til New York fra Aalborg Lufthavn tre gange ugentligt?

I New York er der liv dag og nat – ikke mindst på det populære Times Square. På Times Square finder du også mange af de populære musicals, hvor du kan opleve de fantastiske scener, kostumer, sang og dans, som alle musicals byder på.
 
Udforsk byens mange seværdigheder såsom Empire State Building, Central Park, One World Trade Center, Ground Zero, Frihedsgudinden, MoMA og meget mere.
 
Rejs direkte fra Aalborg Lufthavn til New York fra d. 27/4 – d. 28/10 fra kun 2.760 kr. tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af solsikkesnoren

Solsikkesnoren i Aalborg Lufthavn

Ikke alle handicap og diagnoser er synlige. Nogle er usynlige som eksempelvis autisme, demens, angst, ADHD eller lignende.

Et usynligt handicap kan gøre hverdagen mere krævende og kan være svær at sætte ord på. Derfor støtter Aalborg Lufthavn op om solsikkesnoren, som sikrer, at personer med et usynligt handicap ikke behøver forklare deres behov.
 
Hvis en passager bærer Solsikkesnoren, er det et signal om, at vedkommende kan have behov for mere tid, tålmodighed eller hensyn på turen gennem lufthavnen. Snoren kan bæres gennem hele turen i lufthavnen, eller blot når man eksempelvis skal gennem sikkerhedskontrollen, hvis det er den del af turen, der stresser mest.
 
Alle ansatte i Aalborg Lufthavn er blevet introduceret til en træningsvideo, så de bedre kan hjælpe de personer, der skulle komme med et usynligt handicap.
 
Du kan hente en solsikkesnor i Aalborg Lufthavns servicecenter.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Cashew nødder
Dry Roasted Cashew Pepper&Salt
140 g
55,00 DKK
49,00 DKK
 
Billede af Ecooking håndcreme
Ecooking håndcreme
75 ml
115,00 DKK
99,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk