NYHEDSBREV 23. december 2022
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af glædelig jul

Glædelig jul fra Aalborg Lufthavn

Året har budt på stor rejseaktivitet fra Aalborg Lufthavn, og vi ser frem til endnu et år spækket med nye såvel som gamle destinationer samt masser af rejseinspiration.

Vi glæder os over at kunne tilbyde ruter til blandt andet Alicante, Barcelona, Azorerne, Golden Sands, Napoli, Meganisi og ikke mindst vores seneste flyvende nyhed: New York.
 
2023 bliver også året, hvor Aalborg Rejsefestival bliver afholdt for første gang. Her glæder vi os over at kunne invitere jer alle med til en dag fyldt med rejseinspiration, konkurrencer, aktiviteter og meget mere. Læs mere nedenfor.
 
Aalborg Lufthavn ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at sende jer afsted på nogle skønne rejser i det nye år.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Aalborg Rejsefestival

Find din drømmerejse til Aalborg Rejsefestival

Drømmer du om sol og sommer, aktiv ferie, storbyferie eller spektakulære oplevelser? Du kan helt sikkert finde det hele til Aalborg Rejsefestival.

Søndag d. 29. januar kl. 10-17 bliver Aalborg Lufthavn fyldt med rejsebureauer og flyselskaber, som står klar til at rådgive, vejlede og sælge rejser til dig til fantastiske priser.
 
Til Aalborg Rejsefestival kan du ud over at få rejseinspiration fra de 21 stande også deltage helt GRATIS i op til 27 rejseforedrag, hvor du kan høre om forskellige destinationer fra forskellige udbydere.
 
Sæt kryds i kalenderen allerede i dag! Du kan holde dig opdateret på hjemmesiden og på Facebook begivenheden, hvor vi løbende vil komme med flere informationer og opdatere om foredragene.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af deodorant fra Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier deo 75g
190,00 DKK
179,00 DKK
 
Billede af Lancome mascara
Lancome Definicils Mascara
205,00 DKK
175,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk