NYHEDSBREV 25. november 2022
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Barcelona

NYHED: Barcelona og Alicante direkte fra Aalborg Lufthavn

Du kan godt begynde at glæde dig til sommeren 2023, når du kan rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til de to populære og eftertragtede ruter: Barcelona og Alicante.

Den står nemlig på sol, strand og sangria, når Norwegian åbner en ny direkte rute til Barcelona samt vender tilbage med Alicante-ruten. Dertil øger Norwegian antal afgange til Malaga til fem ugentlige.
 
Norwegian vil dermed hele ti gange ugentligt sætte kursen fra Aalborg direkte til velkendte Mallorca og Malaga samt nyhederne Alicante og Barcelona.
 
Rejs direkte til Alicante lørdage fra den 10. juni til den 19. august samt onsdage og lørdage til Barcelona fra den 3. juni til den 28. oktober.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Parga

Sommernyhed fra SunCharter

Sommeren 2023 kan du rejse med SunCharter til betagende Parga, som summer af charme, har skønne strande og mange udflugtsmuligheder.

Parga er indbegrebet af græsk charme og smukke omgivelser – den ideelle kombination til en afslapnings- og oplevelsesferie i Grækenland. Her snor små, smalle gader sig mellem de farverige huse i byens gamle bydel, som ligger på bjergskråningen, der fører ned til byens hjerte, havnepromenaden.
 
Elsker du at snorkle eller svømme i krystalklart vand, så skal du ikke lede længe efter et passende sted. Området omkring Parga byder på flere naturskønne bugter, som omkranses af frodige, grønne skove, der står i flot kontrast til de rå klipper.
Flyv direkte fra Aalborg til Parga med SunCharter fra maj - oktober.
 
Tirsdag d. 29/11 og onsdag d. 30/11 kan du møde SunCharter i Aalborg Lufthavns pop-up. Her kan du komme forbi og høre om skønne charterdestinationer og ikke mindst Parga-nyheden. Denne dag har du også mulighed for at komme på gratis rundvisning sammen med SunCharter i lufthavnen. Læs mere og tilmeld dig her.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af juletræer i Kaunas

Juletur til Kanuas

Oplev smukke Kaunas, når julen indtager byen med innovative juledekorationer og fantastisk belysning.
 
Den sidste dag i november bliver Rådhuspladsen i Kaunas forvandlet til et magisk juleunivers. Her tændes det store juletræ, som år efter år bliver mere og mere spektakulært.
 
Kaunas åbner også sine døre for et stort julemarked på Rådhuspladsen, som du kan opleve fra den første weekend i december. Her kan du besøge hyggelige små boder med hjemmelavede produkter, lokale delikatesser og meget mere. 
 
Du kan flyve direkte til Kaunas fra Aalborg Lufthavn i december fra blot 179,- one way.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Cool water deo
Davidoff Cool Water deo
75 ML
159,00 DKK
139,00 DKK
 
Billede af Bacardi Spiced rom
Bacardi Spiced rom
1L
135,00 DKK
119,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk