NYHEDSBREV 11. november 2022
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede Tenerife

Afbudsrejser til sol og varme

Har du en åbning i din kalender, og elsker du at rejse billigt? Så bestil en afbudsrejse allerede i dag – det behøver nemlig ikke være dyrt at komme ud at rejse.

Vinteren nærmer sig, men det betyder ikke, at vi behøver afskrive solen helt. For lige nu finder du en masse skønne afbudsrejser til gode priser.
 
Rejs eksempelvis 7 dage til Tenerife d. 27/11 med Apollo Rejser fra blot 2.811 kr. per person – spar 1.541 kr. (priserne kan variere fra dag til dag). Find tilbuddet her
 
Find flere afbudsrejser og gode rejsetilbud via nedenstående link.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Oxford Street

Juletur til magiske London

I november og december bliver London forvandlet, når julen breder sig i butikker og gader.
 
Den engelske hovedstad er altid et besøg værd, og særligt i julen spreder der sig en hyggelig stemning, når julepynt og julelys fylder Londons gader.
 
London er specielt betagende om aftenen, hvor alle lysene bliver tændt og belyser gaderne med forskellige farver og motiver. Smukke butiksfacader, boder med hjemmelavede vafler, varme drikke og ikke mindst smukke dekorerede gader er blot nogle af de oplevelser, der venter dig på din juletur til London.
 
Du vil helt sikkert ikke fortryde en juletur til London, og så er det jo også en oplagt mulighed for at få købt nogle skønne julegaver. Flyv direkte til London hver mandag og fredag fra Aalborg Lufthavn fra kun 92 kr. one way (priserne kan variere fra dag til dag).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af gingerbread julelatte og norsk kleine

Smagen af jul i Penny Lane

Lufthavnens kaffe-ø, Penny Lane, er kommet i julestemning, og tilbyder derfor hele julen varme juledrikke og lækre julegodter.

Julen er flyttet ind i Aalborg Lufthavn, og det samme gælder for Penny Lane kaffe-øen. 
 
Det betyder derfor, at vi frem til jul kan tilbyde dig lækre julegodter såsom brunkager, norske klejner og den helt nye gingerbread julelatte.
 
Du finder Penny Lane lige på den anden side af securitykontrollen. Så kom forbi Penny Lane inden din afgang og oplev smagen af jul.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Armani Si parfume
Giorgio Armani Si Passione parfume
100 ml
695,00 DKK
589,00 DKK
 
Billede af Yves parfume
Yves Saint Laurent parfume
100 ml
640,00 DKK
545,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk