NYHEDSBREV 26. oktober 2022
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af mød dit rejsebureau

Rejseinspiration fra SunCharter

Fra mandag d. 31/10 – onsdag d. 2/11 kan du møde SunCharter i Aalborg Lufthavns pop-up. SunCharter står klar med skønne destinationer og tilbyder et gratis rejseforedrag tirsdag aften.

SunCharter vil alle tre dage stå klar med rejseinspiration, gode priser og kaffe på kanden. Du kan møde rejsebureauet mandag og onsdag kl. 9:30-16 samt tirsdag kl. 9:30-21, hvor de holder Open By Night.
 
Tirsdag d. 1. november kl. 19-20 kan du komme til GRATIS rejseforedrag på balkonen, hvor SunCharter vil tale om de unikke græske perler, Meganisi og Paleros, som du kan opleve til næste sommer direkte fra Aalborg Lufthavn. Tilmeld dig her.
 
SunCharter medbringer deres lykkehjul, som du har mulighed for at dreje på, hvis du bestiller din ferie i pop-up shoppen. Her kan du blandt andet vinde 50% rabat på charterpakker, gratis mad på flyet eller badebolde til strandferien.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Carn Mor Whisky

Whisky-nyhed i DutyFree

Hvis du er til enestående og eksklusiv whisky, er Càrn Mòr-serien helt sikkert noget for dig. Find whisky-serien allerede nu i DutyFree.

Càrn Mòr er ejet af Morrison-familien, som er en af de ældste whiskyfamilier i Skotland. Familien har arbejdet med whisky gennem fem generationer og har flair for detaljerne.
 
I DutyFree forhandler vi otte forskellige varianter af Càrn Mòr whisky og har et begrænset parti. Ud over smagen, er det eksklusive ved Càrn Mòr-serien, at når alle flasker er solgt, bliver der ikke produceret flere.
 
Aalborg Lufthavn er blevet udvalgt til at være den eneste lufthavn i verden til at forhandle den eksklusive Càrn Mòr whisky.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af After Eight
After Eight mørk chokolade
60,00 DKK
49,00 DKK
 
Billede af Mugler Alien parfume
Mugler Alien Eu de Parfume 90 ML
765,00 DKK
649,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk