NYHEDSBREV 14. oktober 2022
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af personale fra Aalborg Lufthavn

Kåret som Bedste Danske Lufthavn

I sidste uge blev Danish Travel Awards 2022 afholdt, hvor Aalborg Lufthavn kunne gå derfra med titlen: ’Bedste Danske Lufthavn’.

Den nye titel blev fejret med kage til både rejsende og medarbejdere. En stor tak skal det lyde til alle Aalborg Lufthavns medarbejdere, rejsende og samarbejdspartnere.
 
I Aalborg Lufthavn vil vi fortsat have fokus på den gode kundeservice og kundeoplevelse. Dertil arbejder vi på højtryk for at få et fantastisk sommerprogram med et væld af skønne afgange til vores gæster i lufthavnen.
 
Vi glæder os til at se jer alle i Danmarks Bedste Lufthavn.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af hytte i Trysil

Oplev Norge og Sveriges største skisportssteder

Er du klar til sne, røde kinder og varm kakao omringet af en hyggelig atmosfære?
 
På blot 1 time og 30 minutter kan du flyve direkte fra Aalborg til Sälen/Trysil. Her skal du beslutte, om du vil besøge Sveriges største skisportssted, Sälen, eller Norges største skisportssted, Trysil, som begge ligger blot et stenkast fra lufthavnen.
 
Både Sälen og Trysil byder på skønne skiområder med fantastiske pister, hyggelige områder og en masse forskellige aktiviteter til både børn og voksne. Til sammen har du fire skiresorts og 250 pister at vælge imellem, hvortil du også finder restauranter, shopping, underholdning og aktiviteter.
 
Flyv direkte fra Aalborg til Sälen/Trysil fra uge 51 til uge 10. Lige nu finder du priser fra 549,- one way med SAS. Bestil dine flybiletter via nedenstående link. Hos Skistar kan du yderligere bestille resten af opholdet i både Sälen og Trysil.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af La Gomera

Aktiv ferie på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer byder på masser af ro og naturoplevelser. Derudover er øerne også perfekte, hvis det er den aktive ferie, der kalder.

Oplev eksempelvis La Gomera, som byder på smukke naturoplevelser. La Gomera er en grøn og frodig ø med et smukt landskab med høje bjerge og dybe dale, hvor du finder et hav af gode vandrestier.
 
På øen finder du også gode golffaciliteter såsom Tecina Golf, som er designet af den kendte golfbanedesigner Donald Steel. Golfbanen er 545.000 kvadratmeter og har 18 huller, så der er garanteret flere timers underholdning og endda med udsigten over Atlanterhavet og Tenerife.
 
Rejs til La Gomera søndage med Apollo og Spies fra Aalborg Lufthavn.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Elisabeth Arden
Elisabeth Arden Eight Hour Cream
50 ml
235,00 DKK
199,00 DKK
 
Billede af Bassett's lakridskonfekt
Bassett's Alsorts lakridskonfekt
800g
69,00 DKK
59,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk