NYHEDSBREV 16. september 2022
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Mallorca

Hvor skal din efterårsferie gå til?

Er du til sol og varme i efterårsferien, eller er du mere til storbyferie? Rejs direkte til skønne rejsemål fra Aalborg.
 
Rejs blandt andet en uge til Fuerteventura med Bravo Tours fra kun 5.999,- tur/retur inklusiv hotel eller en uge til Rhodos med Spies fra kun 4.995,- tur/retur (priserne kan variere fra dag til dag). Derudover finder du også afgange til Kreta, Mallorca, Tenerife og mange flere feriemål, der byder på sol og skønne strande.
 
Er du mere til storbyferie? Så kan du lige nu finde gode priser på flybilletter til skønne europæiske storbyer. Flyv blandt andet direkte til Kaunas, London, Amsterdam, Oslo eller Malaga og tag på opdagelse i den spændende kultur, fyld shoppingposerne eller få en smagsoplevelse fra en anden verden.
 
Få et overblik over rejsemålene ved at taste datoer ind i feriekalenderen, som du finder via nedenstående link.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Schladming

Bestil din skiferie allerede nu

Det er allerede nu tid til at bestille skiferie, så du kan være sikker på at finde de rette pister at suse ned ad i det nye år.

Du kan blandt andet flyve direkte til Salzburg i Østrig fra Aalborg med Højmark Rejser. Når du ankommer til Salzburg er der mange forskellige skisportssteder, som du kan vælge mellem, hvor du kan opleve natur, hygge og selvfølgelig gode pister.
 
Hvert skisportssted har danske guider og spændende uge-programmer, så du er sikret en eventfuld rejse. Besøg blandt andet Schladming, som byder på varierende pister, en fantastisk snowpark og en masse offpist muligheder. Tag eksempelvis afsted på en kort tur i januar fra 8.778,- pr. person inkl. direkte fly, transfer, hotel, halvpension og liftkort med Højmark Rejser.
 
Fra uge 3 til 10 kan du flyve direkte fra Aalborg til Østrig hver lørdag samt tirsdag i uge 3 og 10. Du kan derfor vælge at tage en tur på 4, 5 eller 8 dage.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Norwegian fly

Flere afgange til København

Rejser du meget mellem Aalborg og København? Eller overvejer du en kort tur til hovedstaden? Så er der nu endnu bedre muligheder med flere daglige afgange.

Norwegian har netop øget antal afgange til 9 daglige til København, hvilket gør det endnu nemmere at rejse mellem Aalborg og København.
 
Tag eksempelvis en enkelt overnatning og oplev byens skønne seværdigheder og slut aftenen af med et besøg på en af de lækre restauranter.
 
Med Norwegians 9 daglige betyder det, at der nu er op til 19 daglige afgange fra Aalborg til København med SAS, DAT og Norwegian. Rejs fra morgen til aften hver dag og flyv til København på kun 45 min.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Mikkel Hansen

Aalborg Lufthavn i samarbejde med Mikkel Hansen

Mikkel Hansen landede for nyligt i Aalborg Lufthavn, hvor vi kunne fortælle, at vi er blevet personlig partner for Mikkel.
 
Mikkel Hansen er netop startet hos Aalborg Håndbold og skal derfor pendle med fly mellem Aalborg og København flere gange ugentligt.
 
Samarbejdet betyder blandt andet, at vi har kunne udlode en personlig signeret spillertrøje af Mikkel Hansen. Vi kommer også til at afholde endnu flere spændende konkurrencer i den nærmeste fremtid, som du kan holde øje med på Facebook og Instagram.
 
Vi glæder os til at se meget mere til Mikkel i lufthavnen, ligesom på håndboldbanen.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Haribo cola slik
HARIBO Happy cola 750g
75,00 DKK
59,00 DKK
 
Billede af Lancome mascara
Lancôme Hypnose Mascara
205,00 DKK
175,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk