NYHEDSBREV 21. januar 2022
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra en pist i Østrig

Sol og puddersne – Alperne kalder

Nu kan du igen tage hele familien med på skiferie i Alperne – flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til Østrig.
 
Familiens næste skieventyr venter på jer i Alperne. Med Højmark Rejser flyver du direkte fra Aalborg til Salzburg, hvorfra du bliver kørt til Wagrain, Bad Gastein, Zell am See, Zauchensee, Obertauern, Schladming, Ischgl, St. Anton eller Saalbach.

Alperne er kendt for puddersne, afterski og masser af solrige dage på pisterne, og der er mange gode områder for hele familien. Du finder skønne hoteller med halvpension og masser af underholdning for børnene. Et af de mest populære rejsemål for danske skiturister er Wagrain. Især børnefamilier er glade for dette alpeparadis, der byder på skønne oplevelser i sneen for børn, unge og voksne på alle nivauer.

Der er afgang fra Aalborg til Salzburg med Højmark Rejser hver lørdag til og med uge 9. 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af strand

Oplev fantastiske rejsemål med KLM

Mon ikke det er tid til at finde dit næste rejseeventyr? Lige nu er der Dream Deals med KLM til rigtig gode priser fra Aalborg.
 
Drømmer du om en rejse til skønne Miami? Eller måske en tur til imponerende Dubai?
 
Fra Aalborg kan du flyve via Amsterdam med god forbindelse videre til mange fantastiske rejsemål i verden. Hvis du booker din rejse senest den 31. januar finder du rigtig gode tilbud med KLMs Dream Deals. For eksempel:
 
Aalborg - Dubai          DKK 2,143
Aalborg - Nairobi        DKK 3,376
Aalborg - New York    DKK 3,698
Aalborg - Miami          DKK 4,515         
 
KLM tilbyder stor fleksibilitet på deres billetter. Der er gratis refundering eller ændring af alle billetter booket inden den 28. februar og med afrejse inden den 30. juni 2022. Den fleksibilitet betyder, at du kan booke din næste rejse med ro i sindet.

For at vide hvilke regler og restriktioner, der gør sig gældende på din fremtidige destination, opfordrer vi dig til at tjekke KLM TravelDoc.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Deli i Aalborg  Lufthavn

Mad på farten fra vores Deli

Skal du rejse fra Aalborg Lufthavn og skal sulten stilles? I vores Deli finder du flere lækre grab and go måltider til rejsen.
 
I Deli kan du købe kolde retter til både morgen, middag og aften. Udvalget består blandt andet af sandwich, salater, wraps, smørrebrød, friskpresset juice og meget mere.
 
Morgenmaden er leveret af Penny Lane, der har et stort udvalg af friskbagt brød, kager og friskbrygget kaffe. Lige nu finder du de lækreste fastelavnsbolle med flødeskum og wienerbørd eller den gammeldags med glasur.
 
Deli åbner to timer inden første afgang og lukker efter dagens sidste afgang. Du finder Deli lige efter, du har passeret Security.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Boss Bottled 100ml
579,00 DKK
509,00 DKK
 
Dumle 350g
49,00 DKK
 44,00 DKK 
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk