NYHEDSBREV 17. december 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Barcelona

Forårssol i Barcelona fra 668,- tur/retur

Drømmer du om sol og nye oplevelser? Fra foråret kan du rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til skønne Barcelona.
 
Du kan godt finde sommerkjolen eller shortsene frem. Fra 27. marts flyver Vueling nemlig direkte til Barcelona fra Aalborg Lufthavn. Udover sol og skønne temperaturer, er Barcelona kendt for sine arkitektur- og kunstskatte, hvor særligt arkitekten Antoni Gaudí har sat sit kunstneriske præg på byen.
 
Tag også på en kulinarisk rejse på byens mange tapasbarer og restauranter, hvor dine smagsløg rigtig kan blive forkælet eller besøg en af de mange smukke vingårde tæt på storbyen.
 
Er du fodboldinteresseret er der masser at opleve på legendariske Camp Nou. Og hvis shoppelysten skulle melde sig, byder blandt andet Ramblaen på et stort udvalg af modebutikker.

Rejs fx fra Aalborg til Barcelona den 3. april til den 10. april 2022 fra kun 668,- tur/retur.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af strandpromenade

Jul eller nytår under sydlige himmelstrøg

Trænger du til at rejse samt få lidt varmere temperaturer? Fra Aalborg kan du flyve direkte til en jul eller et nytår med solrige dage og behagelige temperaturer.
 
Med udsigt til en jul, der alligevel ikke bliver hvid i år, kan du i stedet søge mod sydlige himmelstrøg og få temperaturer på en 20-25 grader. Fra Aalborg kan du flyve direkte til Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Malaga både inden jul og inden nytår.
 
Tenerife byder på blomstrende dale, skønne strande, bananplantager og tilmed en vulkan med en sneklædt top.
På den skønne kanariø får du masser af oplevelser i vintermånederne.
 
Henover jul og nytår kan du også rejse direkte til flere spændende storbyer som Stockholm, London, Kaunas og Amsterdam.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af terminal

Glædelig jul og godt nytår

Jul og nytår nærmer sig med hastige skridt, og vi vil derfor med årets sidste nyhedsbrev ønske alle vores læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
 
I Aalborg Lufthavn er vi klar til at sende passagerer på juleferie – om det er hjem til familien, der bor i udlandet eller i København, på Bornholm eller på Færøerne. Til København er der op til 21 daglige afgange, og DAT har også sat afgange ind til Bornholm op til jul og nytår. Det samme har Atlantic Airways til Færøerne, så der er rig mulighed for at komme hjem til hjul.
 
2021 har været endnu et anderledes år, men vi ser dog tilbage på et år, hvor vi trods alt ender med at have sendt flere passagerer af sted, end vi gjorde i 2020. Dertil bød efteråret på to nye spændende ruter til Stockholm og Kaunas.
 
Nu ser vi frem til 2022, hvor vi forventer at sende endnu flere af sted på ferie, så der kan skabes nye fantastiske rejseminder med familie og venner. 
 
Vi siger tak for i år, og tak for at du har læst med – vi ses i 2022.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Biotherm 400ml
149,00 DKK
125,00 DKK
 
Hugo Boss - The Scent 150ml
179,00 DKK
 159,00 DKK 
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk